Hangulatingadozás hanyadik hétig gyakori? 20 hetes vagyok
és nem bírok magammal néha.
Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 15:15
1/10 anonim válasza:
Én is 20 hetes vagyok...megpróbálom irányítani,de nem mindig sikerül!
Én inkább az anyagiak miatt aggódom nagyon,férjem munkanélküli lett,én feketén dolgozom.Nem tudom hogy fogunk kijönni szülés után havi 40ezerből!:(
2009. dec. 26. 15:24
2/10 anonim válasza:
Én 3 gyereket szültem,de nem voltak hangulatingadozásaim a terhességem alatt.Igaz,hogy nem is értem rá,mert dolgoznom kellett a munkahelyemen és otthon is.
2009. dec. 26. 15:42
3/10 anonim válasza:
nekem is elég rossz volt 1-2hete, de kicsit pihenhettem, és biztosan a hormonjaim is csillapodtak, de 20 hetesen szinte minden nap állt a bál, bár a sok munka miatt nagyon fáradt is voltam.
22hetes
2009. dec. 26. 16:38
4/10 anonim válasza:
Szerintem végig jellemző. Én azt vettem észre, hogy amint el kezdtem szedni a magnéziumot (MAgneB6-ot), egy kicsit kiegyensúlyozottabb vagyok, bár így is képes vagyok gyorsan elérzékenyülni, illetve hirtelen dühös lenni. A hormonok miatt ez ezzel jár!
Minden jót!
(33. hetes mami)
2009. dec. 27. 08:15
5/10 A kérdező kommentje:
Lehet azért vagyok síros, mert nagyon sokat vagyok egyedül. Ha itthon van a párom, akkor is elvan magának és a 4 fal marad nekem meg a barátok szinte.... Csak 28 évesen már nem a barátokkal akarok terhesen lődörögni, hanem a párommal programot csinálni, de azt nem lehet.
2009. dec. 28. 16:38
6/10 anonim válasza:
Nekem sajnos végig megmaradt :(
Én is veszélyeztetett voltam és a sok otthoni egyedüllét rettentően hozzájárult ehhez. Én sajnos nem nagyon mászkálhattam, így ha a férjem épp nem dolgozott, akkor sem igen mehettünk sehová.
Nekem sokat segített az olvasás!!! Eltereli a figyelmed, persze nem babás könyveket kell olvasni.
2009. dec. 28. 18:46
7/10 anonim válasza:
hello
nekem is végig volt, és sajnos a szülés után még meg is maradt kb. 2-3 hétig ugyanis addig nem nagyon tudsz mozogni, utcára menni, barátokat fogadni
én ebben az időszakban sokat takarítottam, bébi dolgok után kutattam a neten, és bababoltokba mászkáltam, tudatosan készültem a babára :) persze néha nem árt teljesen kikapcsolni és kicsit a barátokkal is együtt lenni, vagy egy jó könyvet kiolvasni
később már kevesebb időd lesz :)
6 hetes kislány anyukája
2009. dec. 28. 21:05
8/10 anonim válasza:
Hát ez nem valami vigasztaló, még csak 13 hetes vagyok, de szerintem az utóbbi 10 évben nem sírtam ennyit, mint az elmúlt 2-3 héten. Tegnap is az Örömapa 2. c. filmet néztem és a végét végig sírtam. Tök gáz. Ráadásul olyan ember vagyok, aki kordában tudja tartani az érzelmeit, kifelé nem szeretem mutatni, de erre most képtelen vagyok. Van úgy, hogy nincs is semmi oka mégis sírhatnékom van. Mondjuk a jobbik oldala, hogy amióta babát várok sokkal jobbakat tudok nevetni. Dührohamaim szerencsére nincsenek. Barátnőm a 31. hétben van, és neki még mindig vannak hangulatingadozásai.
2009. dec. 29. 11:11
9/10 picihasim válasza:
Az Örömapa 2. én is elérzékenyültem:P
29 hetes km.
2009. dec. 29. 13:13
10/10 anonim válasza:
Sajnos nálam is már nagyon hamar jelentkeztek és jelenleg is tartanak a hangulatingadozások, talán az miatt is, hogy már a 7. héttől itthon kell lennem.Alapvetően jó kedélyű, társaságkedvelő vagyok, a melóm is nagyon pörgős.De ugye sok minden hirtelen megváltozott, amit lássuk be mindenki máshogy dolgoz fel. Nem dolgozhattam, nem járkálhattam sokat stb.A férjem élete közben 'mit' sem változott.Ugyanúgy éli az életét.Én viszont nagyobb figyelmet igényelnék, mint eddig.Ha nem kapom meg hirtelen váltok házisárkány üzemmódba, ő pedig próbál tűrni és alig várja, hogy meglegyen a kis pocaklakó. Gondolj arra, majd a baba kárpótol titeket is mindenért!!36 hetes kismama
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!