Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hangulatingadozás a fogamzásgá...

Hangulatingadozás a fogamzásgátlótól!? Gyakori?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el szedni 2hete és néha már magamon sem tudok kiigazodni, egyszer olyan jó kedvem van, utána meg olyan vagyok, hogy nem lehet hozzám szólni.

Veletek is így van ez? és ha igen mennyi ideig tart ez kb?

2011. jún. 17. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
nem normális és nem is hiszem,hogy a tablettától van. Ha mégse múlna akkor menj vissza a dokihoz
2011. jún. 17. 17:40
 2/8 anonim válasza:
Valószínűleg befolyásolhatja a hangulatodat, mivel hőhullámokat okoz, s attól kedélyállapotod is megváltozhat. Embere válogatja. Van aki meghízik tőle, van aki pattanásos lesz, s van aki feszült. Ez alkati kérdés. Egyszóval válasz a kérdésedre: igen, van rá esély, hogy befolyásolja a hangulatodat.
2011. jún. 17. 17:41
 3/8 anonim ***** válasza:

nekem nem múlt el,többek közt ezért is hagytam abba.

Egyébként mivel az aktuális hangulatot,érzelmi állapotokat is hormonok okozzák,a tabletta is okozhat ilyet. De az enyémnek pl a betegtájékoztatójában is benne volt mellékhatásként,sőt a depresszióra is hajlamosíthat.

2011. jún. 17. 17:43
 4/8 A kérdező kommentje:
és mennyi idő után hagytad abba?
2011. jún. 17. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Elég gyakori mellékhatása.
2011. jún. 17. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 3 hónap után,de több (súlyosabb) tünetem is volt,ezért muszáj volt abbahagynom
2011. jún. 17. 18:28
 7/8 A kérdező kommentje:

pl? :S

az normális, hogy 11napja megvan? :S

2011. jún. 20. 00:57
 8/8 anonim válasza:

Nehéz erre így választ adni, mivel minden nőnek más a szervezete, máshogy reagál a gyógyszerekre.

Ha kérdéseid vannak és biztos választ szeretnél kapni, akkor mindenképpen keresd fel kezelőorvosodat.

2011. jún. 20. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!