Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire gyakori manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori manapság a 20 vagy annál több éves korkülönbség a férfi javára? Tapaszraltatok hasonlót?

Figyelt kérdés
Aki igen, kérem írjon róla pár sort!
2017. aug. 23. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:
46%

Apám 54 évesen összejött egy 21 évessel... hát nem voltam boldog!

Irtó kellemetlen volt azoknak akil ismerik-

2017. aug. 23. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem túl gyakori, régen is voltak ilyenek elvétve (töri könyvből is lehet tudni, meg nagymamám is mesélt ilyenekről).

Ami viszont gyakoribb lett, az a 10+ éves korkülönbség, legalábbis én ezt vettem észre.

2017. aug. 23. 14:00
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Elég gyakori, bár én ezeket nem tekintem párkapcsolatnak, hanem egyértelműen "sugar daddy" effektus. Haverom apja is ilyen (60 körül van) és haverom maga mondja ki nyíltan, hogy "na apám az egyik ribijénél van..."
2017. aug. 23. 14:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Apám barátnője (régebben szeretője) 18 évvel fiatalabb nála. Vett neki egy lakást, meg egy autót. Most együtt élnek, kb. 10 éve vannak együtt (pontosan nem tudom, mert a szeretője volt, édesanyám mellett). Azt tudom, hogy apa még őt is megcsalta párszor, de gondolom, ameddig pénz van, addig nincs gond.

Nem ismerek más kapcsolatot, amiben ilyen nagy a korkülönbség. Biztos van olyan is, ami más alapokra épül.

2017. aug. 23. 14:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szerintetek ez normális dolog?

Tényleg személyes véleményetek érdekelne!

2017. aug. 23. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok teljesen elfogulatlan személyes véleményt írni, pont az apám miatt. De lehetséges, hogy például egy sokat csalódott nő egy nála 20 évvel idősebb férfiban találja meg a társát. Nem gondolom, hogy a kor határozza meg az ember személyiségét. Szóval, ha hasonlóak, akkor miért ne szerethetnék egymást? Közös célok, közös hobbik, elképzelések a jövőt illetően nem csak azonos életkorúaknál lehetnek. Most ez lehet, hogy zagyvaság, amit írok, de én hiszek benne, hogy két normális ember kortól függetlenül tudja szeretni egymást.
2017. aug. 23. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Az apák általában 20 és annál több évvel idősebbek a lányaiknál, ilyet gyakran tapasztalok. Kapcsolatra egyik sem normális, aki belemegy.
2017. aug. 27. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!