Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak? El vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? El vagyok keseredve

Figyelt kérdés

Sziasztok!Tanácsot kèrnék.Nagyon elvagyok keseredve.Lassan 3 éve élek párkapcsolatban.Van egy 9 éves okos,szép kislànyom.Nagyon szófogadó rendes kislàny de a páromnak nagyon megváltozott a viselkedèse.Kerüli a lányomat,alíg köszön neki szinte tudomást sem vesz róla.Amikor megismerkedtünk mindent megtett hogy a lànyom megszeresse.Jó volt a kapcsolatuk.Most meg nagyon gonosz ès utálatos lett vele.Egyszerűen nem tudja elviselni a gyerekem jelenlètèt.Idegesíti :'( Már a lánykám is kérdezte hogy miért olyan fura vele.

A nagyobbik gond hogy most várjuk a közös babánkat.Nem tudom mitévő legyek.Volt valaki hasonló helyzetben???Mondtam neki ha úgy érzi hogy nem kellünk neki akkor még most mondja meg mert van idő még elköltöznünk mielőtt a pici megszületik.Inkább maradok egyedül 2 gyerekkel de nem bírom elfogadni ahogy levegőnek és nyűgnek érzi a gyerekem.A szívem szakad meg!! :'( Beszéltem vele de nem látom hogy bármi is változna.

2018. febr. 27. 18:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%

"A nagyobbik gond hogy most várjuk a közös babánkat."

Akit te máris a sajátodként kezelsz?

2018. febr. 27. 18:27
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy miért kezelném máris a sajátomként a babánkat?Azt írtam hogy a közös!!! babánkat várjuk.
2018. febr. 27. 18:31
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
Mikor megkérdezted, hogy hirtelen miért lett ilyen, arra mit mondott?
2018. febr. 27. 18:32
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
De te máris fenntartod magadnak a jogot, hogy elvedd tőle, csak mert tisztázatlan okból nem jön ki a másik gyerekeddel.
2018. febr. 27. 18:33
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
Nem gondolod, hogy a kettő összefügg. Most már lesz saját gyerek, a másé nem számít. Félő, hogy az élettársad szemében a lányod teljesen háttérbe fog szorulni, ha megszületik a pici. Nem szeretnék a helyében lenni.
2018. febr. 27. 18:34
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Most kezdi átérezni,mi az hogy saját gyerek,mivel lassan megszületik.A lányod nem az ő gyereke.Pszichésen ez valami utálatot kelt benne.Szerintem ha megszületik a gyerek,csak a sajátjával fog foglalkozni.Az elején csak be akart vágódni nálad,azért foglalkozott a lányoddal.Kierőszakolni nem lehet hogy vki szeressen olyan gyereket,aki nem az övé.De mivel így se lehet élni,mert a lányodnak ez így nagyon rossz lesz,nézd meg mi történik ha megszületik a gyerek,és ha akkor sem változik,akkor jobb lesz egyedül maradni.
2018. febr. 27. 18:46
 7/17 A kérdező kommentje:
#3: azt mondta hogy idegesíti hogy állandóan velem akar lenni a lányom,és ő nem tud csak velem lenni kettesben.
2018. febr. 27. 19:04
 8/17 A kérdező kommentje:

#4-:Nem akarom tőle elvenni a babât de a nagyobbik lányomat sem fogom tönkre tenni!!Te nem látod azt amit én!!Senkit nem jogosìt fel az,hogy ha saját gyereke születik egy másikat meg eltiporjon.Tudta hogy van lányom!Igy ismert meg.Kérdeztem hogy tudja mit vállal?Azt mondta igen.

És már abban sem vagyok biztos hogy egyáltalán akarja e még a közös babát!!

2018. febr. 27. 19:09
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez már gond, akkor mi lesz a baba mellett? Az első egy évben össze lesztek nőve.

2018. febr. 27. 19:36
 10/17 anonim ***** válasza:
28%
Lehet több közös program kellene kettesben, 9 éves kislányt már rá lehet bízni másra.
2018. febr. 27. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!