Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Teljesen el vagyok keseredve....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen el vagyok keseredve. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
21 évesen még nem volt barátnőm, és úgy néz ki, hogy nem is lesz. Akármelyik lánynál próbálkozok, mindig csak barátság lesz a vége, vagy magasról le...rnak. Emiatt már nem is nagyon merek ismerkedni, nem járok el sehova sem, és nem is nagyon beszélgetek emberekkel. Mit tehetnék? Egyszerűen félek a további kudarcoktól.
2017. ápr. 9. 21:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Most is van egy lány, aki megtetszett, de már félek nála kezdeményezni, mi van ha neki sem vagyok jó.
2017. ápr. 9. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
És mi van ha ő nem elég jó neked? :)
2017. ápr. 9. 21:22
 3/6 Ignis Subdialis ***** válasza:
83%
Szerintem írj ki egy olyan kérdést, hogy volt-e akinek 21 éves kora után jött össze az első és mikor, meglátnád, hogy ez gyakori és semmilyen idióta következtetést nem érdemes levonni belőle, csak az esélyeid rontod ha még frusztrálit is leszel emiatt.
2017. ápr. 9. 21:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmivel nem vagy elkésve, nekem pl 19 évesen volt először barátom, de 21 voltam, amire nekem is lett normális kapcsolatom!

Engem is bazira fusztrált, hogy kb a gimnázium összes lányának volt valakije, de utólag azt mondom, hogy nem bánom, hogy így alakult :) Sokkal felelősségteljesebben állok a párkapcsolat témához.

Próbálkozni meg kell, ne csüggedj! :)

28/N

2017. ápr. 10. 10:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

21 még szinte semmi, nem is éltél.

Ne parázz már rá ennyire!:) Minden pasi ráparázik és ez nem jó. Még ott az egész élet előtted. Lehet később beindul úgy, hogy le sem fogod tudni vakarni magadról.

Foglalkozz kicsit magaddal, a dolgiaddal és majd becsatlakozik egy csaj is a világodba. Tényleg ne parázz rá, mert csak a hétköznapjaid emészti fel, majd azt veszed észre, hogy több éve ezen ugrálsz. 26f

2017. ápr. 10. 15:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Még nagyon fiatal vagy, hogy így leírd magad. Ne görcsölj rá, mert azt megérzik a lányok. Had, hogy menjen minden a maga útján. Tessék eljárni szórakozni, akár egyedül is. Érezd jól magad, legyen önbizalmad. Hajrá :)
2017. ápr. 11. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!