Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha már nagyon zavar h nem ébredek fel az ébresztőre? Mindig a barátom ébreszt. Már szégyenlem magam.25/L
Arra nincs szükségem.
Normális válaszokat,köszi.
Ritka hülye kérdés. -.-
Emlékszem gyerekkoromra, annak idején még nem voltak mobiltelefonok, akkor terjedtek el a vezetékestelefonok. És nekünk valahogy sose volt ébresztősóránk. De viszont lehetett kérni reggeli ébresztést telefonon. Este felhívtuk a számot, nem tudom milyen szolgáltató volt ez (ha valaki tudja írja már meg) és akkor kérdezte a férfi/nő, hogy mikor szeretné az ébresztést. Bemondtuk, és reggel csörgettek minket. És addig csörgettek míg fel nem vettük és bele nem szóltunk.
Kérj ilyet te is.
Ui: ha valaki tudja, hogy mi volt ennek a neve az irja meg nekem. Olyan nosztalgikus nekem ez. Szeretnem tudni, hogy mi volt a neve ennek a szolgaltatasnak. Talan a 90-es evek vegen volt ez. Olyan 1996-1997 korul.
13-as : logikus módon a szolgáltatás neve Telefonébresztő.
És természetesen a Matáv szolgáltatta, hiszen régen csak az volt. Ma jogutódja: Telekom :)
És tavaly még működött: 193-as számon kellett hívni!
Az ember a "biológiai órája" szerint este 10-12 óra között aludjon el, ha reggel 6-8 óra között MAGÁTÓL fel akar ébredni.
Kipróbáltam és BEVÁLT: ha időre akartam felébredni, akkor elalvás előtt, már csukott szemmel arra gondoltam erősen, hogy látom az óra számlapját, rajta a mutató azt az időpontot mutatja, amikor ébredni akarok, - és ezzel a gondolati akarással aludtam el. Sikerült így mindig időben ébrednem, és ehhez még vekker sem kellett. (De nem 3-4 óra alvás után, mert annak a duplája a létszükséglet!!!)
Próbálja ki!
Ha nagyon elalszom, akkor meg szoktam változtatni az ébresztőhangot. Az új hangra jobban felriadok.
Meg nekem két különböző hangon van beállítva 20 perc eltéréssel két ébresztő (meg persze az 5 perces szundik), így ha félálomban rögtön le is nyomom az elsőt, húsz perc alatt magamhoz térek annyira a szundik mellett, hogy a másodikra felébredjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!