Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartós kapcsolatban\házasságban élők, fucsállnátok, ha a párotok néha-néha máshol aludna?
Igen, furcsálnám. Eleve azt is, hogy engem nem visz a rokonokhoz, vagy nem vagyunk olyan jó barátok, hogy nyaralni mehessek a társasággal.
Lehet, hogy egyeseknek ez maga a borzalom, de mi szeretjük egymás társaságát. Együtt járunk szórakozni, nyaralni, közös a rokonság, közösek a barátaink. Nem is tudnánk úgy kikapcsolódni, ha nincs ott a másik, és folyton rá gondolunk. Pedig már 10+ éves házasok vagyunk.
Régen rossz, ha egy párkapcsolatot az tart össze, hogy mennyi minőségi időt töltenek külön.
Ahol az ismerősöknél volt ilyen külön buli a haverokkal, ott minden esetben megcsalás is volt, kivétel nélkül. Csak vagy titokban, vagy nyíltan. De hosszú távon nem maradtak együtt.
Ha néha a szülőknél alszik, azt nem. Én is szoktam, a párom pedig nem jön, mert 2 órányira laknak a szüleim a munkahelyétől, és ő 7-re jár, kissé kellemetlen lenne a reggel, annyit nem ér neki... Én meg meg tudom oldani.
Barátoknál eddig egyszer volt, hogy nekem dolgom volt a párom meg elment a legjobb barátjához felköszönteni szülinapján, és mivel csak kocsival lehet mifelénk közlekedni, ott is aludt.
Egyébként nekem fura lenne, ha "csak úgy" nélkülem járna a barátaihoz, ugyanis ők ugyanannyira az én barátaim is, szóval nem egészen érteném, miért nem együtt megyünk :D
N
Elég gyakran előfordul hogy utazás vagy munka miatt nem alszunk együtt, nekem nincs ezzel semmi problémám. Bízom a páromban, és türelmesen kivárom amíg újra együtt lehetünk.
Egyáltalán nem zavar.
"Balatonra 3 napra egyedül..."
Ezt most nekünk akarod bemesélni?
Minek teszel fel kérdést ha saját magadat is átvered?
Mi ismeretlenek vagyunk, ha átvágsz minket, saját magad vágod át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!