Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Foglalkozzak ilyen aprosaggal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalkozzak ilyen aprosaggal?

Figyelt kérdés

Kicsit osszevesztunk es mar nem tudom h ki viszi tulzasba. Filmet neztunk es a nagyszerelmekrol es arrop volt szo h ki hanyszor volt fulig szerelmes. Rakerdeztem hiszem kommunikalni lehet. Azt mondta 2x eleteben. Kerdeztem h kibe de nem kell valaszolnia ha nem akar. A mult az mult. Azt mondta nem akarja elmondani. En mondtam h tobbszor is beleertve ot is. Szo szot kovetett de o 2 not mondott engem nem

Rosszul esett hiszen en mondtam h o is benne van. Ez aprosag es hulyeseg. De rosszul esett foleg h kiakadt ezen a beszelgetesen. Hisztizett es kulon aludt. Pedig csak kommunikalni probaltam. Tulzas h emiatt vesztunk ossze? Fura h engem nem "vett szamba" ebben a temaban..... Ja es mindemellett ugy erzem jo ideje hogy ragadzkodas miatt van velem. Szerintetek?

2018. febr. 8. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Beléd akkor nem szerelmes. Ennyi. Csak szimplán szeret. Neki ez is elég a kapcsolat működéséhez.
2018. febr. 8. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
És csodálkozik, ha kiakadsz azon, hogy beléd nem szerelmes :D Agyam eldobom.
2018. febr. 8. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Ő bánt meg brutálisan és még ő is vonul el duzzogni, hogy érezd magad hibásnak. Úgy utálom az ilyen pasikat! A legtöbben nem szerelem nélküli kapcsolatban akarjuk leélni az életünket, szerintem ő sem. Én biztosan tartanék tőle, mikor cserél le olyanért, akibe szerelmes is.
2018. febr. 8. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
57%

"Kerdeztem h kibe de nem kell valaszolnia ha nem akar."

Ha ezt mondod, akkor milyen jogon kéred számon, ha tényleg nem akarja elmondani?

2018. febr. 8. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Én ezt nem nevezném apróságnak és hülyeségnek, mert végül is az derült ki, hogy beléd nem szerelmes, és nem is igazán volt sosem. Te meg igen, szóval ez így elég gáz. De azt mondjuk nem értem, hogy miért ő sértődött meg, mikor igazából te kerültél kellemetlen helyzetbe ezzel a beszélgetéssel.
2018. febr. 9. 16:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Beledőltél a kardodba, hiszen az volt a kérdés, hogy ki hányszor VOLT szerelmes az életben. Vagyis ha a kérdést nézem, te bele vetted őt is, vagyis te csak szerelmes voltál belé. Ő nem vett bele, vagyis ő még mindig az... :D

Minden csak nézőpont kérdése, nem kéne a bolhából elefántot csinálni, mert az elefánt veszi a cókmókját és miután mindent összetört a porcelánboltban, elbandukol.

2018. febr. 11. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!