Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek foglalkozzak vele?
Pár hete megismertem egy pasit és tegnap randiztunk is, ami egyébként kellemes volt, de eléggé vegyesek az érzéseim. Jól el lehet vele beszélgetni bármilyen témáról, eléggé intelligens és tetszik ahogy a világot személi, van benne valami sötét és hideg, de mégis megnyugtató. Ez biztos hülyén hangzik. :D
Na de a lényeg, hogy testalkatra van rajta egy kis plusz, bár nem vészes, viszont a bőre bizonyos helyeken festékhiányos és ez engem kissé zavar. Kedvelem, de nem érzem, hogy a szerelem kezdene kialakulni és nem tudom mit mondjak neki. :( Volt már valaki hasonló szituban? Mi a véleményetek? Kort és nemet is írjatok légyszi!
23/L
Soha nem hittem olyan kapcsolatokban, amiket erőltetni kellett. Számomra csak akkor érdemes egy kapcsolatba belemenni, ha minden megy flottul. Amennyiben már az ismerkedés/szerelem kialakulása is nyögvenyelős, akkor veszett fejsze.
27F
"külső megfog,belső megtart"
Ember...pont, hogy ez az igaz. Egyszerűen nem lehet olyan emberrel jó párkapcsolatot kialakítani, aki külsőleg nem vonz. Szexuális vonzalom nélkül halott ügy.
Szar mi? Ettől még igaz.
#2 Pont ez jutott nekem is eszembe. Istenem hányszor megkaptam ezt a sablon dumát a belső értékekről. Nekem is festékhiányos a bőröm és elhihetitek, hogy senkit se érdekel a személyiségem. Mindenesetre megnyugtató, hogy itt jóformán csak olyan lányok vannak, akiknek a belső számít igazán, de állítom, hogy szóba se állnának egy magamfajtával vagy bekerülnénk a barátzónába, mert olyan aranyosak és megértőek vagyunk.
25/F
Nehez ezt elmsgyarazni. Pontosabban mindenki pontosan erti, csak van aki nem akarja erteni:
Valaki vagy bejon, vagy nem. Ez a kulso es a belso egyuttes hatasa, de nem lehet keplettel kiszamolni, hogy melyik mikor mennyit nyom a latba.
Ha nekem bejon valaki, az nyilvan feltetelezi, hogy szimpatikus, jolereztem vele magam a randin, es osztonosen ugy erzem, nem bannam ha hozzamerne (sõt).
Ettol nem kell hibstlannak lennie.
Az is lehet, hogy egyszer egy olyan valakinel erzem ezt, akinek pl festekhianyos a bore. De akkor ez nem is szempont. Ugyanilyen, hogy tettszhet elallo fulu ferfi is. Vagy nem. Erre nincs szabaly.
Viszont ha randi utan barmilyen kulso dolog merlevelesre szorul (pl jofej de festekhisnyos a bore...) akkor nem jon be. Mert ha bejonne, a telefonomat lesnem, hogy mikor ir, nem pedig ezt latolgatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!