Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kiskifli-nagykifli alvópózban a nagykifli kizárólag fiú lehet?
Mi csak elalvás előtt bújunk így össze, aztán félálomban ki-merre fordul. Van,hogy felébredek és ő épp háttal alszik, akkor simán hozzábújok, ahogy fordított esetben ő is hozzám. Én nem szoktam agyalni azon, hogy fura-e, ha épp én vagyok a "nagykifli". Tudom, hogy neki is jól esik, ha hozzábújok így.
De aludni nem szoktunk így, mert mindketten szeretünk forgolódni.
Lehet fordított is, csak általában az jóval kevésbé kényelmes. Hiszen a férfi nagyobb (értsd jól), könnyebb átkarolni, összebújni.
Néha a párom szokta kérni, hogy most bújjak hozzá én, de aludni úgy nem tudnék, nem kényelmes egyáltalán. Fordítva (hogy ő ölel) simán átalusszuk az éjszakát.
Egyébként ettől függetlenül, ha épp a másik oldalán kényelmes, simán elfordul tőlem, ebből nincs hiszti, mindenki úgy alszik, ahogy akar. Ilyenkor általában a hátamat simítom neki én is, hogy érezzük egymást, úgy alszunk.
Párom szeret a "kis"kifli lenni. Én meg ilyen hűvös időben imádok hozzábújni, mert jó meleg. Ritkán, filmezésnél ő a nagykifli (mert nem látok tőle), de nem lehet így aludni, mert letúr az ágyról.
Szóval majdnem mindig én vagyok a nagykifli alvásnál, vagy a hátam nyomom hozzá az övéhez.
n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!