Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek kiskifli-nagykifli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kiskifli-nagykifli alvópózban a nagykifli kizárólag fiú lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátnőmmel mostanában azon vitatkozunk, hogy együtt alvás során a nagykifli szerepét ő is betöltheti-e vagy sem. Szerinte nem, mert az "furcsa lenne", én azonban úgy gondolom, hogy ebben semmi kivetnivaló nincsen, és így legalább én is aludhatnék bármelyik oldalamon anélkül, hogy hátat fordítanék neki.

2018. febr. 7. 17:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mi csak elalvás előtt bújunk így össze, aztán félálomban ki-merre fordul. Van,hogy felébredek és ő épp háttal alszik, akkor simán hozzábújok, ahogy fordított esetben ő is hozzám. Én nem szoktam agyalni azon, hogy fura-e, ha épp én vagyok a "nagykifli". Tudom, hogy neki is jól esik, ha hozzábújok így.

De aludni nem szoktunk így, mert mindketten szeretünk forgolódni.

2018. febr. 8. 09:31
 12/14 anonim ***** válasza:
28%
Ez a FELNŐTT párkapcsolatok...
2018. febr. 8. 16:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Lehet fordított is, csak általában az jóval kevésbé kényelmes. Hiszen a férfi nagyobb (értsd jól), könnyebb átkarolni, összebújni.

Néha a párom szokta kérni, hogy most bújjak hozzá én, de aludni úgy nem tudnék, nem kényelmes egyáltalán. Fordítva (hogy ő ölel) simán átalusszuk az éjszakát.

Egyébként ettől függetlenül, ha épp a másik oldalán kényelmes, simán elfordul tőlem, ebből nincs hiszti, mindenki úgy alszik, ahogy akar. Ilyenkor általában a hátamat simítom neki én is, hogy érezzük egymást, úgy alszunk.

2018. febr. 9. 10:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Párom szeret a "kis"kifli lenni. Én meg ilyen hűvös időben imádok hozzábújni, mert jó meleg. Ritkán, filmezésnél ő a nagykifli (mert nem látok tőle), de nem lehet így aludni, mert letúr az ágyról.

Szóval majdnem mindig én vagyok a nagykifli alvásnál, vagy a hátam nyomom hozzá az övéhez.

n

2018. febr. 9. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!