Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek kiskifli-nagykifli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kiskifli-nagykifli alvópózban a nagykifli kizárólag fiú lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátnőmmel mostanában azon vitatkozunk, hogy együtt alvás során a nagykifli szerepét ő is betöltheti-e vagy sem. Szerinte nem, mert az "furcsa lenne", én azonban úgy gondolom, hogy ebben semmi kivetnivaló nincsen, és így legalább én is aludhatnék bármelyik oldalamon anélkül, hogy hátat fordítanék neki.

2018. febr. 7. 17:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kinek mi, én speciel furcsán érzem magam a kiskifli szerepében, ezért csak nagy ritkán mondjuk félévente 1szer kb hogy az agyok.
2018. febr. 7. 17:23
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szabad ország, szabad pózok.
2018. febr. 7. 17:34
 3/14 anonim ***** válasza:
Exbarátnőm sokkal magasabb volt, ő volt a nagykifli 😀
2018. febr. 7. 17:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy nektek jo. En kisebb vagyok, igy kiskifli vagyok.
2018. febr. 7. 18:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én barátom nem bír úgy aludni, ha hozzáérek, nálunk emiatt senki nem kifli. :D
2018. febr. 7. 18:01
 6/14 anonim ***** válasza:
22%
Erősebb kutya baszik :D ahogy sikerül
2018. febr. 7. 19:04
 7/14 anonim ***** válasza:

Nincs az leírva sehol, hogy ki a kiskifli, és ki a nagy :)Keten vagytok, tehát ahogy Ti jónak, kényelmesnek érzitek ezt a helyzetet.

Általában a pasi a nagykifli, a csaj a kiskifli, de ez testalkattól is függ.

Bár ha belegondolunk bárkihez hozzá lehet bújni, legfeljebb egy kicsit fura lesz a formáció.

2018. febr. 7. 19:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Te is rábukkantál a kollektivet klippre?:D Azok énekeltek pontosan erről (i wanna be the little spoon)
2018. febr. 7. 19:15
 9/14 anonim ***** válasza:
34%
Nekem erről egy egészen más sztori ugrik be. Haverom anno egyetemi buliban egy csajjal flörtölgetett. Mentek kifele dumálni, nem sokkal utána elindultak haza és a csaj bekérdezi tőle: Kiskifli vagy nagykifli? Nézett haver, mint kezdőbuzy a gőzfürdőben, majd visszakérdezett, hogy mi van? Még egyszer megkérdezte a csaj, továbbra is se kép, se hang. Utána ráutalt határozottan, hogy kis kukac vagy nagy kukac van ott lent? :D
2018. febr. 7. 19:26
 10/14 anonim ***** válasza:

Össze szoktunk így bújni elalvás előtt de nem így alszunk el.Összeér a kezünk vagy a lábunk, hogy érezzük egymást de nem gabalyodva alszunk.

Bújásnál ált. én vagyok a kiskifli de nem feltétlenül.

40n

2018. febr. 7. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!