Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem tudjuk megoldani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudjuk megoldani a problémáinkat?

Figyelt kérdés

A parommal nem régóta vagyunk együtt 1 éve , de az első (szó szerint az első!) nap után össze is költöztünk. Ő 30 éves én 21.

Rengeteg vita van abból hogy ő neki sokkal nagyobb igényei vannak mint nekem. Szeretem tiszta szívemből, de nekem akkor is eleg a napi 1. Neki a napi 3 sem. Most szerette volna ha kielegitem a számmal . De mondtam ne haragudjon most nincs kedvem el szeretnek menni fürdeni és majd utána össze bujunk, meg miután ő is elment fürdeni mert gondolom volt WC-n a nap folyamán. Erre a válasz: mostmár ha hozzam érnél elhanynam magam, neked sosincs kedved es könyörögni kell. Hozza tennem ez nem igaz. Nem kell könyörögni. Plusz nem tilt de elmondja hogy nem szeretne ha ide mennek dolgozni/ha oda mennek. Nem szeretne hogy elmenjek nélküle akárhová is.. nincsenek azóta barátaim sem. Nem dolgozik, itthon van. Pontosabban itthonról dolgozik. Szinte 0-24ben együtt vagyunk . És nekem ez sok. Múltkor haza mentem edesanyamhoz és erre közölte nagyon kikentem magam és miért nem tettem ki a taskambol a neszeszerem... (nem voltam ki kenve csak mint minden átlagos nap..)

Hogy tudnék úgy beszélni vele hogy elfogadja ha igazam van? Mindenki mondja de azt mondja h majd egyszer felnovok és rájövök h igaza van.

Hiába mondom ne korlatozzon a személyes szabadsagomban azt mondja majd megértem...nem kezdhettem el egy iskolát mert ott biztos ismerkednek...

2018. jan. 31. 20:13
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
79%

Nem értem. Most akkor mégis maradtál lábtörlő-szopógépnek?

Tud ez a pasi, lássuk be.

2018. febr. 3. 09:13
 32/40 A kérdező kommentje:

Úgy értettem hogy elment ameddig én össze pakoltam de közbe haza jött mert édesapám is ide ért és felhívta.

Utolsó na te tipikusan az a no vagy akit bottal nem piszkalnak meg a Palik és ilyen visszafordíthatatlan világ undorod van a férfiak ellen :D komoly :D

Ha meg pali vagy, arra meg nem tudok mit mondani igazából ..:)

2018. febr. 3. 10:31
 33/40 anonim ***** válasza:

#32, annyit azért mondhatnál, hogy melyik szavam nem volt pontos?

2in1. Ennyi vagy neki.

2018. febr. 3. 15:36
 34/40 anonim ***** válasza:
Kérdező, ahelyett, hogy a válaszadókat minősíted, inkább mentsd magad, amíg lehet.
2018. febr. 6. 21:58
 35/40 A kérdező kommentje:

Nem azt minősítem hogy ok milyenek hanem a viselkedési stílust . Mert akármennyire hülye valaki, ha segítséget ker nem rugók bele egy undorító szóval. Akármennyire buta kérdést . Ha mind ilyenek lennénk akkor már reg földbe tiportunk volna minden szerencsétlen gyenge jellemű embert .

Attól függetlenül hogy igazuk van, és ezt le is írtam, azt kívánom ha nekik lesz nehéz helyzetük az életben, majd a válasz az legyen ra ha segítséget ker, hogy old meg te gyenge sz*r .

Nem tudnék ilyen lenni:)

2018. febr. 7. 10:44
 36/40 anonim ***** válasza:
59%

Nézd, a válaszadók nem tudnak rajtad segíteni, csak te saját magad. Feltettél egy kérdést, megkaptad az elég egyöntetű véleményen alapuló válaszokat, többségük segítőkész volt, többek közt én is igyekeztem az lenni. Be is láttad igen igazu(n)k van, erre csak baromságot művelsz. Bazz... akkor meg minek is próbálunk segíteni? Tök fölösleges.

Egyébként meg én sem értem a kirohanásod arra a válaszolóra, annyira nem volt durva amit írt, mellesleg tök igaz. Jaaa, hogy sz.r ilyen megfogalmazásban is szembesülni az igazsággal. Hát majd az lesz igazán durva, amit ezek után megélsz a barátod mellett. De a te dolgod.

Mellesleg sokaknak nem az a segítség, ha pátyolgatják, hanem attól tér magához, ha "belé rúgnak". Annak a válasznak (bár nem én írtam) az lett volna a célja, hogy észhez térítsen ha mar szép szóval nem ment, de hát könnyebb volt megsértődni. Igazából mindenki segíteni akart.

De nekem mindegy, a te életed, jogod van hozzá, hogy úgy tedd tönkre (vagy legalábbis jó pár évedet) ahogy akarod.

2018. febr. 7. 11:02
 37/40 anonim ***** válasza:

Tessék, egy kis olvasni való. Jó sok párhuzamot fogsz benne találni a barátoddal kapcsolatosan.

[link]

2018. febr. 8. 12:18
 38/40 omba ***** válasza:
Azért nem tudjátok megoldani a problémátokat, mert a te életedben ő a probléma, neki meg nincs... max. annyi, hogy még rakoncátlankodsz, nem vagy eléggé zombi.
2018. febr. 8. 13:54
 39/40 A kérdező kommentje:
Nagyon elgondolkodtató a link! Koszonom hogy elküldted!
2018. febr. 8. 19:33
 40/40 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen!
2018. febr. 8. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!