Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem tudjuk megoldani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudjuk megoldani a problémáinkat?

Figyelt kérdés

A parommal nem régóta vagyunk együtt 1 éve , de az első (szó szerint az első!) nap után össze is költöztünk. Ő 30 éves én 21.

Rengeteg vita van abból hogy ő neki sokkal nagyobb igényei vannak mint nekem. Szeretem tiszta szívemből, de nekem akkor is eleg a napi 1. Neki a napi 3 sem. Most szerette volna ha kielegitem a számmal . De mondtam ne haragudjon most nincs kedvem el szeretnek menni fürdeni és majd utána össze bujunk, meg miután ő is elment fürdeni mert gondolom volt WC-n a nap folyamán. Erre a válasz: mostmár ha hozzam érnél elhanynam magam, neked sosincs kedved es könyörögni kell. Hozza tennem ez nem igaz. Nem kell könyörögni. Plusz nem tilt de elmondja hogy nem szeretne ha ide mennek dolgozni/ha oda mennek. Nem szeretne hogy elmenjek nélküle akárhová is.. nincsenek azóta barátaim sem. Nem dolgozik, itthon van. Pontosabban itthonról dolgozik. Szinte 0-24ben együtt vagyunk . És nekem ez sok. Múltkor haza mentem edesanyamhoz és erre közölte nagyon kikentem magam és miért nem tettem ki a taskambol a neszeszerem... (nem voltam ki kenve csak mint minden átlagos nap..)

Hogy tudnék úgy beszélni vele hogy elfogadja ha igazam van? Mindenki mondja de azt mondja h majd egyszer felnovok és rájövök h igaza van.

Hiába mondom ne korlatozzon a személyes szabadsagomban azt mondja majd megértem...nem kezdhettem el egy iskolát mert ott biztos ismerkednek...

2018. jan. 31. 20:13
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket bármelyik normális pasi megcsinálja.
2018. jan. 31. 22:08
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Az a fájdalmas igazság, hogy ezt nem szeretetnek hívják, hanem birtoklásivágynak. A szeretet nem arról szól, hogy valakit korlátozok a szabadságában. A szex része meg emlékeztet egy strici-k***a párbeszédhez. De tudod. Igazából itt olyan választ nem fogsz kapni, amit olvasni szeretnél, mert akármilyen erőszakosan írod, hogy már pedig téged szeret a kedves párod, ezt itt nem fogja elhinni senki, mert nincs így az elmondásod alapján. Te szerintem még nem voltál igazán szeretve, ha lettél volna tudnál különbséget tenni. Már csak abba gondolj bele, hogy barátaid nincsenek a kedves párod miatt, ha egyszer úgy alakul, hogy ő nem lesz neked, akkor a barátok majd fognak hiányozni. :)
2018. jan. 31. 23:38
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Elég undorító a párod, ha elvárta volna, hogy a mosatlan farkát a szádba vedd..még ő hányná el magát tőled...én nem tűrném ezt a viselkedést 1 percig sem.
2018. febr. 1. 05:57
 14/40 A kérdező kommentje:
Igen, teljes mértékben igazatok van! El fogok fgondolkozni akarom e ezt így folytatni...
2018. febr. 1. 07:41
 15/40 anonim ***** válasza:

A párod beteg. Betegesen féltékeny, kontrollmániás, birtoklási mániás. Az ilyennel soha nem is fogod tudni megoldani a problémád, és megértetni vele, hogy neked van igazad. Neki szakképzett segítségre lenne szüksége, hogy kezeljék az önértékelési, meg egyéb problémáit, amiért így viselkedik egy kapcsolatban.

Ezért nem szabad így összeköltözni valakivel, akit jóformán alig ismersz. Persze, hogy az elején nem ilyen volt, hiszen akkor egyből veszed a nyúlcipőt... Először el kell érnie, hogy érzelmileg magához kössön, és akkor már ragaszkodsz hozzá annyira, hogy elviseld ezt. És ugye reménykedsz, hogy majd lesz jobb is, hisz nem volt mindig ilyen. De ki kell ábrándítsalak, nem lesz jobb, csak egyre rosszabb. Egy idő után már abból is balhé lesz, hogy szóba álltál a sarki közértessel, aki véletlenül férfi. És ez nem vicc, és még csak nem is túlzás. Egyik barátnőmnek volt ilyen kapcsolata, és bizony voltak ilyenek. Aztán párszor megpróbálta elhagyni, akkor ment a szó szerint térden állva könyörgés, és megváltozom ígéretek...szerinted lett belőle valami? Messze nem, 1-2 hétig normálisabb volt, aztán folytatódott minden, sőt, tovább romlott.

Ti még csak 1 éve vagytok együtt, így még ő is visszafogottabb, de hidd el, lesznek sokkal drasztikusabb megoldásai is, minden csak idő kérdése.

Teljesen elszigetel a külvilágtól, ne menj se tanulni, se dolgozni, ne menj senkivel sehova, a családodtól is el fogsz távolodni, csak ő létezhet számodra. Ezzel eléri, hogy teljesen rá legyél utalva, ezáltal még nehezebben tudsz kilépni a kapcsolatból, hisz nincs semmid, és senki segítségére sem számíthatsz.

Ne akarj odáig jutni.

Olvass utána az ilyen viselkedésű férfiaknak, és az ilyen kapcsolatoknak, biztos sok ilyet találni a neten, és menekülj minél hamarább.

2018. febr. 1. 08:24
 16/40 anonim ***** válasza:

egy jó tanács: MENEKÜLJ, MOST!!!

birtoklási vágy, kontrollszerzés, hatalomgyakorlás, gátlástalan, egocentrikus szexuális igények, patológiás féltékenységi tünetek, nárcisztikus viselkedés.... ezek mind jellemzik a leírásod alapján ezt a gyökér barátodat.

menekülj, mielőbb!!!

2018. febr. 1. 09:13
 17/40 anonim ***** válasza:

Dehogyis szeret!

Uralkodni! azt valóban szeret, de téged nem, nem becsül, a sárba tipor, szarba sem vesz.

De valóban sokkal egyszerűbb sértődötten visszaszólni (1-es kommentre, pl.), mint MAGADBA nézni, meg megnézni a "kedves párodat".

Nekem egyszer mondtak hasonlót, aznap már nem kellett hogy nálam aludjon, cuccostól bxtam ki az ajtón.

De szenvedj csak pár évig a naaagy szerelemben, szolgáltasd ki magad neki, aztán csodálkozz, ha megver, amiért a postást be merted engedni.

2018. febr. 1. 15:34
 18/40 anonim ***** válasza:
64%
Nem is tudom melyikőtök nagyobb kretén. Ezen mit akarsz megoldani? A pasid egy merő probléma. Az ilyet likvidálni kéne nem megoldani. Te meg egy ostoba kislany vagy.
2018. febr. 1. 18:36
 19/40 anonim ***** válasza:
2# milyen elején?? 😀 egy éve vagytok együtt ...
2018. febr. 1. 18:37
 20/40 anonim ***** válasza:
72%
5# miért gomdolja hogy agyilag zokni vagy? Mert összebútoroztál egy idegennel. Szánalom, hogy nem is érted mi a gond.
2018. febr. 1. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!