Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudjuk el engedni egymást?
Több mint fél éve szakitottunk de abból 2honapig nem beszéltünk utána újra kezdte volna én nem mentem bele a kapcsolatba minden nap beszélünk többször is de nem akarunk találkozni s mégis mindenről tudni akar miért van ez velünk?
A gondolatol hogy nem hallhatom a hangját s nem láthatom az életem véget jelentene volt már valaki így?
Nekem ugyan ez volt a szakításunk után.
Barátom szeretet volna lenni de én nemet mondtam.
Már ennek három éve lassan, már magam sem tudom mikor történt.
Szerintem mindketten érezték v mit meg a múltból... ami persze jó dolgok voltak és faj hogy rossz vége lett.
menj bele a kapcsolatba, próbáljátok meg - ha nem történt óriási dolog, akkor egy második esély mindenkinek jár.
Ha nagy törést szenvedett el a kapcsolat, akkor pedig engedjétek el egymást. Ne beszéljetek, ne legyen kontakt hosszú hónapokig, utána lehet barátkozni, ha lesz rá igény (de nem lesz)
>miért van ez velünk?
Itt van a kutya elásva: semmi sem "történik" veletek. Nem passzív elszenvedői vagytok a történteknek. Ezt ti >teszitek< egymással. Ha nem ezt akarnátok, akkor nem ezt csinálnátok, ennyi az egész. Nem "nem tudjátok" elengedni egymást, hanem nem akarjátok elengedni egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!