Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Igénytelen a párom. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelen a párom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eleinte még figyelt a dolgokra, de mostmár nagyon elegem van a maradékos wc-ből, ha az épp tiszta, akkor a wc kefe gyalázatos. A gatya, ruha szanaszét hever, könyörögni kell tisztáért. Borotválkozás, hajvágás szintúgy, a lábgomba pedig nemhogy vendég, már családtag. Cipővel való bejárkálás a ház minden szegletébe, ha esik, ha fúj kint.

Mit lehet kezdeni egy ilyen felnőtt emberrel? Már nagyon unom, hogy vagy ezért, vagy azért, de mindig könyörögni kell.

Már többször is megjegyeztem, hogy zavar ez az igénytelenség, de ebből csak sértődés van, jelentős változás pedig nincs.

2018. jan. 31. 14:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A fenékmosásra igényes, így a kádat is lehet takaríttatni, csak már ennyire nem részleteztem.

De már fürdésnél a hónalj nem játszik.

Ezért sem értem ezt az egészet....

Egyébként, mos, mosogat, ha előbb ér haza, ezzel nincs gond, viszont ez a higiéniai kérdés nagyon gáz... Ezt már nem tudom ráfogni, hogy "férfi".

2018. jan. 31. 15:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy vele?

Én össze sem jönnék ilyen trehány emberrel, de biztosan nem maradnék vele együtt.

2018. jan. 31. 16:59
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
bocs, de a kisróka feljött ahogy ezt olvastam
2018. jan. 31. 20:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Te választottad. Ha nem tetszik, vagy tűrd, vagy szakíts. Az ilyenek nem változnak meg, jobb ha tudod.
2018. jan. 31. 21:11
 15/15 acelsziv ***** válasza:
Te se lehetsz túl igényes, ha elviselsz egy ilyen disznót.
2018. febr. 1. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!