Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van itt olyan aki tart szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki tart szeretőt, milyen érzés?

Figyelt kérdés
2018. jan. 26. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Én nem tartok, viszont volt, hogy véletlenül másfelé kacsintgattam.

Hogy milyen? Lélekölő, felemészt a bűntudat, pedig semmi komolyabb dolog nem történt (testileg).

2018. jan. 26. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
2%
Nagyon jó, izgalmas, én nem bántam meg.
2018. jan. 26. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Eleinte izgalmas, később már csak a gond van belőle.
2018. jan. 26. 22:05
 4/7 anonim válasza:
90%

Ha egy csepp emberség van benned,akkor felőröl a bűntudat,kicsinál a lelkiismereted.

Undorító,gerinctelen,aljas dolog! Ne csináld!

2018. jan. 26. 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Aljas húzás, remélem visszakapod az élettől és téged is kihasználnak majd.
2018. jan. 26. 23:13
 6/7 anonim ***** válasza:
28%
Ezt nagyban befolyásolják a körülmények. Ha a párod üldöz más karjaiba, akkor jó érzés, és nincs lelkiismeret furdalás. De ha nem bírsz a véreddel, és egy kicsit is tisztességes vagy, akkor felemészthet.
2018. jan. 27. 00:30
 7/7 anonim ***** válasza:
60%
Szia. Ki hogy nézi ha a párodtol mindent megkapsz,szeretetet törödést akkor felsleges.Engem a ferjem levegönek néz nem tart nőnek .szex nincs 7 honapja én 24 vagyok férjem 25 és én férre léptem .teccet hogy mástol megkaptam azt a törödést ,kedveseget amit othon nem.nyugottan lehet pálcát törni.sose tudhatjuk hogy egykét kapcsolatban mi vezethet idáig.24/N
2018. jan. 28. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!