Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert nem tudja kimondani, hogy szeret?
"akarom"
Ergó, te egy követelőző türelmetlen személy vagy! Esetleg SZERETNÉL!! Te nem követelhetsz meg a másiktól semmit!!!
Fél éve ismered, az még semmi a több éves időtartamhoz képest.
A legféltettebb dolgait majd elmondja, ha itt az idő.
Tanulj egy kis tiszteletet a másik iránt és türelmet!
Azt hiszem, hogy kicsit félreérted a helyzetet. :) Az, hogy elmondja, hogy mi történt a múltjában, nem rólad szól, hanem róla. Te ott lehetsz mellette és támogathatod.
Bár hozzá kell tennem, hogy nem értem, hogy miért csapnak ekkora hűhót egy egyszerű szó miatt. Én még a barátaimnak is szívesen mondom, hogy kedvelem őket (és csak azért nem a szeretlek, nehogy félreértsék). Szóval be kell, hogy valljam megértem, hogy fusztrál. Szerintem ezt max. diliként lehet felfogni, ő nem szereti ezt mondani, ahogy mondjuk az én barátom szereti lemélyhűteni a kenyeret. Az ő dolga, igaziból tudok hozzá alkalmazkodni, cserébe ő hagyja, hogy külön mossuk a színenként a ruhákat. Sóhajtasz egyet, és ha komolyan gondolod a kapcsolatot, akkor arra gondolsz, hogy de ő is elnézi neked.
Kitartást! :)
Ha valóban szeretne, azt el is mondaná. Hisz mi másra vannak a szavak, ha nem arra, hogy az érzéseinket közöljük és így kommunikáljunk?
De lehet félreértem, mert én párom sem mondta, nagy értéket tulajdonított ennek a szónak, és nem voltunk tipikusan az a pár, akik minden órában (jobbik esetben) nyaltuk, faltuk egymást és bombáztuk a szeretlek-kel meg egyéb ilyen jellegű szóval. Nem volt becenevünk sem, nem mondta sohasem, hogy szívem vagy édesem, és őszintén, nem is hiányzott. Ez volt az ő természete, én ehhez alkalmazkodtam, majd kiderült, hogy igaza volt, a szakításunkkor kimondta, hogy szeretlek, ekkor értettem meg, hogy milyen hatalmas értéke van ennek a szónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!