Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudja kimondani, hogy szeret?
mi honnan tudjuk hogy miért nem mondja ki?
te élsz vele,nem kérdezted meg,hogy "miért nem mondod hogy "szeretlek"!?"
Vannak ilyen emberek, akik ezt a szót nem tudják vagy ha ki is mondják, de nagyon ritkán és nem akárkinek, de a tettei igazolják, hogy érzi.
7 éve vagyok együtt a férjemmel, szerintem 2 kezemen meg tudom számolni, hogy ennyi év alatt hányszor mondtam, hogy szeretem. De ugyanez vonatkozik más családtagjaimra is, egyetlen kivétellel és ő a kisfiam. Neki napjában ezerszer elmondom. Pedig mindenkit szeretek a családomból, nem csak a fiamat, de egyszerűen másnak nem tudom mondani. Talán azért, mert a többi családtagom felnőtt ember és ők érzik, hogy szeretem őket, hiszen mindig ott vagyok nekik, amikor tudok, meghallgatom őket, bármikor számíthatnak rám.
A másik meg, hogy apám volt ilyen. Nem sűrűn hangzott el ez a szó a szájából.
Szóval szerintem se lényeg. Persze, amikor az ember egy kapcsolatban szerelmes lesz, akkor úgy kikívánkozik belőle vagy várja, hogy a másikból kikívánkozzon és oly módon tudja a másik tudtára adni, hogy ő is ezt érzi. De szerintem se lényeg a szó. A tettek, ahogyan a másik veled szemben viselkedik, az a lényeg.
Ha még nem régi a kapcsolat, akkor szerintem oké, ez csak annak a jele, hogy nem akar nagy szavakat mondani. Én is vártam egy darabig, hogy ne legyen ijesztő, vagy őszintétlen.
Ha viszont már régi a kapcsolat és nyilvánvaló a helyzet, akkor szerintem nem jó, ha nem mondja valaki. Kell az. Fenti válaszolónak is mondom, hogy néha ez nagyon fontos, nagyon kell. Én pl gyerekként nagyon kevésszer kaptam meg ilyen, depláne kevésszer úgy, hogy tartalmat is éreztem mögötte.
Szerintem minden szeretetteljes kapcsolatban fontos néha, hogy legyen egy olyan ölelés, egy olyan csók, egy olyan mondat, ami csak a szeretet kifejezéséről szól.
Mindamellett tudom, hogy sokaknak ez nehezen megy és nincs kétségem afelől, hogy ők is szeretnek és szeretve vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!