Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Már is van úgy, hogy nagyon...

Már is van úgy, hogy nagyon szeret valakit titokban de nem tudja kimondani?

Figyelt kérdés

mert tudja h úgysem lenne semmi. én így vagyok. és akármennyire szeretném nem tudom elfelejteni és mindig csak rá gondolok és ettől az egésztől nagyon sokszor lesz szomorú hangulatom. és ez egyre csak rosszabb.

mit tehetnék?

2010. júl. 31. 00:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben vagyok én is. De én ilyenkor haverokkal töltöm az időt ameddig nem leszek álmos. Így nagyon csak alvás előtt gondolkozom. Így könnyebb.Na meg Szombatonként nagy bulit csapunk.
2010. júl. 31. 00:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok vele. Mondjuk nem az, hogy szerelmes vagyok belé, de ha belegondolok ,hogy másképp is lehetett volna összeszorul a szívem, és eszembe jut azis, hogy miért pont én, miért kellett belekezdenem abba az egészbe...:(

Inkább hagytam volna, mert ha előbb gondolkozok akkor megspóroltam volna magamnak egy kis bánatot ami akár egész életemet is végigkísérheti.De nem,belementem,pedig tudtam valahogy éreztem,hogy semmi jó nem fog kisülni belőle:S:( És most így 2 év után sem tudom elfelejteni.

Tenni ellene?Ha eszedbe jut , akkor csinálj valamit pl táncolj, vagy hallgass zenét menj el barátokkal valahova...Olvasgass.mindegy mit csak tereld el a gondolataidat.Vagy gondolj arra, hogy lehet ennek így kell lennie a sors is így akarja.És majd jön helyette valaki más aki jobb.

Sajnos nem tudok mást tanácsolni:(, de örülök,hogy leírhattam a sajátomat is, de legalább tudod nem Te vagy az egyedüli. Sok sikert hozzá.

18l

2010. júl. 31. 00:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, én is így vagyok, már 3 éve! :-( Nagyon tetszik egy nálam 25 évvel idősebb, kétgyerekes férfi. Szörnyű az egész, de próbálok nem gondolni Rá, és így könnyebb.
2010. júl. 31. 21:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Sya! én elég sűrű érzem ezt:( de általában egy idő után inkább a tudtára adom valahogy a srácnak, mert rosszabb, hogy magamban szenvedek a bizonytalanságtól...ez olyan mint amikor valamire nagyon vágysz, hogy azt még megcsinálod az életedben. Ha meg se próbálod akkor nagyon bánod, de ha megpróbálod még ha kudarcot is vallasz, akkor sem olyan fájdalmas...
2010. aug. 8. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!