Már is van úgy, hogy nagyon szeret valakit titokban de nem tudja kimondani?
mert tudja h úgysem lenne semmi. én így vagyok. és akármennyire szeretném nem tudom elfelejteni és mindig csak rá gondolok és ettől az egésztől nagyon sokszor lesz szomorú hangulatom. és ez egyre csak rosszabb.
mit tehetnék?
Én is így vagyok vele. Mondjuk nem az, hogy szerelmes vagyok belé, de ha belegondolok ,hogy másképp is lehetett volna összeszorul a szívem, és eszembe jut azis, hogy miért pont én, miért kellett belekezdenem abba az egészbe...:(
Inkább hagytam volna, mert ha előbb gondolkozok akkor megspóroltam volna magamnak egy kis bánatot ami akár egész életemet is végigkísérheti.De nem,belementem,pedig tudtam valahogy éreztem,hogy semmi jó nem fog kisülni belőle:S:( És most így 2 év után sem tudom elfelejteni.
Tenni ellene?Ha eszedbe jut , akkor csinálj valamit pl táncolj, vagy hallgass zenét menj el barátokkal valahova...Olvasgass.mindegy mit csak tereld el a gondolataidat.Vagy gondolj arra, hogy lehet ennek így kell lennie a sors is így akarja.És majd jön helyette valaki más aki jobb.
Sajnos nem tudok mást tanácsolni:(, de örülök,hogy leírhattam a sajátomat is, de legalább tudod nem Te vagy az egyedüli. Sok sikert hozzá.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!