Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tud leválni az anyjáról? Vagy ez normális?
A barátommal nemrég(pár hónapja) költöztünk össze. Engem nagyon zavar, hogy az anyja heti rendszerességgel eljön. Olyankor jópofizni kell vele, amit nem szeretek. Nem lenne probléma, de nagyon negatív asszony, állandóan panaszkodik. Úgy érzem kihasználja a fiát, mert ilyenkor megemlíti általában, hogy el kell őt vinni bevásárolni, megszerelni neki ezt-azt, stb... A barátom egyből ugrik. Nekem ez nem tetszik, nem akarom, hogy ennyire az életünk része legyen, nem akarom minden hétvégén látni. Zavar, hogy a barátom mindig dicséri, pedig nem sok mindent tett le az asztalra. Egyébként nem vagyunk rosszban, a barátommal is jól megvagyunk, de ez nekem furcsa. Én se hívom oda állandóan az anyámat, pedig szeretem. De felnőtt nő, nélkülem is tud létezni.
23l
Ezt így én nem tűrném.
Megmondanám a páromnak, hogy akkor döntse el, hogy kisfiú, aki anyuci szoknyája mellett ücsörög, vagy felnőtt ember aki a párjával tervez.
Az én felnőtt gyerekeim nem viselnék ezt el tőlem, nekem meg eszembe se jutna a nyakukra ülni. Teljesen normális, szeretet-teli a viszonyunk, és mindig segítjük egymást, ha kéri valamelyikünk.
A párkapcsolat az két ember dolga.
Szia!
Nekem szinte hasonló csak ő az apjával van így, én úgy oldottam meg hogy amikor tudtam hogy jönne az após (szombat vasárnap) mindig akkora szerveztem valamit már kedden... Amikor szolt minden pénteken hogy na megyek akkor szombaton fel egy kicsit mondtam neki hogy ne jöjjön nem vagyunk itthon túrázni megyünk, vagy volt hogy barátokkal játék terembe stb. 1hónap után besértődött hogy mi az hogy sose vagyunk hétvégén otthon mit képzelünk magunkról hogy állandóan csavargunk. Párom hálistennek jól reagálta le hogy ne szóljon bele az életvitelünk be fiatalok vagyunk nincs gyerek élvezzük a heti 40 óra munka után a hétvégét. Jajj de nekem a legjobb aposom van hahaha... mitcsinált? Meló után végeztünk ott állt a kapuba mindennap!!! Egy hétig türtem aztán muszáj volt kinyitnom a szám... Szó kimondó ember vagyok így tudtam hogy ki kell ábrándítanom kerekperec szemébe mondtam hogy nem zavarja hogy amikor haza jövünk szexelni akarunk és magától nem tudunk? Nincs nemi életünk maga miatt. Nem szólt semmit szégyenében azóta is nagy ritkán jön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!