Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mért nem tudom már szeretni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem tudom már szeretni a párom?

Figyelt kérdés

14 éve vagyunk együtt de részemröl elmult minden csak megszokás van.Ö nagyon szeret engem beszéltünk már erröl ö nem akarja hogy vége legyen.Nekem meg nincs szivem elhagyni de én igy csak szenvedek örlödök.Nem tudom mit tegyek.Talán havi egyszer fekszünk le egymásal.

35F.

2018. jan. 25. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Mert nincs meg a VALÓDI kapcsolat köztetek, nem beszélgettek mélyen, úgy igazán. Esetleg azért, mert változtatok. Te vagy ő, vagy mindketten.

Nem egy irányba fejlődtetek, vagy más a vágyatok, célotok.

Nem társ intellektuálisan.

A szex maga is ezek miatt marad el.

Sajnos a gyógyszert nem tudom, de én is ilyen helyzetben vagyok. Sok mindent megpróbáltunk, de semmi nem segített.

2018. jan. 25. 15:22
 2/10 anonim ***** válasza:

Pedig jó lenne ha nem hülyítenéd, hanem megmondanád neki, hogy részedről ennyi.

Nem gáz, gyerekek voltatok szinte, mikor összejöttetek, de az jobb lesz, ha találsz egy macát, másnap már válsz ő meg csak pislog, hogy miaszar?!

Elvileg felnőtt férfi vagy, tessék úgy is viselkedni és nem bohóckodni meg más idejével-érzéseivel játszadozni.

2018. jan. 25. 15:25
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
Ha annyira szeret miért csak havi egy szex van?
2018. jan. 25. 15:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Tudod az okát, hogy miért szerettél ki belőle?? Először ezt kell tisztázni magadban.
2018. jan. 25. 15:35
 5/10 anonim ***** válasza:
42%

Szexeljetek többet. Szex közben lesz köztetek intimitás. Komolyan, a rendszeresebb szex képes javítani a kapcsolatot, ha őszinte és mély. Akar utána elő is jöhetnek gondok, hogy mi nem oké, lehet rajta javítani.

Ha meg akarod javítani, akkor üljetek le egy nagyot -beszélgetni, nagyon mélyen. Elő fognak jönni dolgok. A beszélgetés után lehet nekiállni szeretkezni egymással. Elvileg ez kétórás képes helyrehozni egy kapcsolatot.

2018. jan. 25. 15:51
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

14 éve vagyunk együtt de részemröl elmult minden csak megszokás van.

ez hülyeség, hogy azt tanácsolják, szexelj vele többet.

nem megy nektek a szövegértelmezés??

azt mondja a kérdező, hogy már nem szereti a nőjét.

akkor mégis hogyan szexelne vele? az csak baszás lenne, nem szeretkezés.

szerintem tilos szánalomból bárkivel együtt maradni, és nagy bajok vannak a pároddal, ha nem képes felismerni, hogy neked ez már rossz, és csak muszájból vagy vele.

ma van csütörtök.

hétfőig szakíts vele.

mert az a tiszta sor.

nem vagy tovább felelős érte.

14 év sok idő, elmúlt, pont.

lépj tovább, és ne hagyd, h. zsaroljon.

2018. jan. 25. 16:46
 7/10 anonim ***** válasza:
60%

Hát én nem tudom kinek hinnék?

Hogy rendben van, elmúlt a szerelem, de attól még lehet folytatni?

Vagy elmúlt a szerelem máris mehet a kukába a 14 év?

Mindkettőben ott rejlik a csalódás lehetősége.

Jó lenne, ha megerősítene minket valaki, hogy igenis lehet még 14 után is szerelmesnek lenni ugyanabba a személybe.

2018. jan. 25. 16:58
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező és # 7-es:

és MIKOR múlt el? Mert gondolom nem most..

Egyébként a szerelem MINDIG elmúlik, természetes, hogy felvátja pár éven beül a szeretet, kötődés kombója, ami akkor nem baj, ha közben a vonzalom sem húnyt ki.

Bár azt hiszem a fenti 3 alkotja a szerelmet hosszútávon.

Amikor kiveszik az egyik -pl 3. tényező-, a vonzalom-, akkor már gondok vannak. Azt viszont nem tudom, vissza lehet-e hozni, részemről tökéletes életem lenne, ha szeret, kötődés, vonzalom hármasa alkotná a kapcsolatomat.

Jelenleg ez hiányzik nálam is, (5 éves kapcsolat),

de csak emaitt eldobni egy jó társat.. Hát még nem tudtam, de nem vagyok túl boldog egy ideje. És nagyon bánt.

2018. jan. 25. 18:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne hagyd el.Punnyadj meg mellette és recskázz a klotyón amíg feláll. :)
2018. jan. 26. 07:19
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pont ugyanez a helyzet 15 ev utan. Már megpróbáltam mindent, de mindig ugyanoda lyukadok ki, nem kivanom, nem vágyom az érintésére, bármit csinal, az engem zavar. Felőröl ez az egész lassan.
2018. jan. 26. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!