Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton megaláz a párom. Van olyan ember, aki így tud szeretni?
Figyelt kérdés
Mindenkivel nagyon kedves, csak velem goromba, beszól, megtapos, kiröhög, kioktat.
Tovább léptem, akkor felkeresett, h szeret, de minden megy ugyanúgy. Néha olyan, mintha ezaz agresszív énje lenne az igazi, és többi az álarc. Vagy csak hülye vagyok. (Külön lakásunk van, szóval nem az ért jön vissza)
2014. jún. 3. 18:26
1/4 anonim válasza:
igen te csak hülye vagy hogy még mindig vele vagy, de ha jó neked ez a lelki mazoizmus akkor sok boldogságot :D
2/4 anonim válasza:
Igen, hülye vagy, ha vissza mész hozzá. Megteszi, mert megteheti.
3/4 anonim válasza:
A külön lakás kell is ebben az esetben de én a helyedbe nem engedném be többet .
4/4 anonim válasza:
Én szeretem egyszerűen megközelíteni a dolgokat.
Ha hasonló helyzetben lennék, a következő két kérdést tenném fel magamnak:
1) Arra vágyom-e, hogy ilyen párom legyen.
2) Azt érdemlem-e, hogy ilyen párom legyen.
Ha a két kérdés közül legalább egyre igen lenne a válaszom, akkor vele maradnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!