Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzből éltek ketten havonta (20-30 év közöttiek főleg)?
Figyelt kérdés
Mindent beleszámolva.2018. jan. 24. 16:19
21/33 anonim válasza:
13-as, mikor a tanári pályát választottátok, hogy abban is dolgoztok, akkor tisztában voltatok azzal, hogy ez csak ennyi pénzzel jár és sok melóval. Nem hiába vannak tele a gyárak tanári, tanítói végzettségükkel operátorként, mert ott sokkal többet keresnek pl. Győr, Szombathely. Képezzétek magatok, tanuljatok még és lehet melót váltani és több pénzt keresni. Elhiszem én azt is, hogy szeretitek a szakmátok, de akkor ez ezzel jár. Egy csomó ismerősöm hagyja el a tanári pályát, igaz nem csak a pénz miatt. Van olyan ismerősöm aki keresni is tud vele, de Ő 3 helyen dolgozik, 3 helyen tanít és már majd 40 éves, két diplomás, ami ugye a közszférában nem mindegy. Én is dolgoztam közszférában , osztályvezetőként 110 ezerért, de csak 3 évet szerencsére (tavaly hagytam ott ) és akkor nagyon jól jött az az időbeosztás. Most meg dolgozok 330 ezerért versenyszférában, igaz itt nem állsz fel mindig a 8 óra letelte után és szellemileg megterhelőbb, de valamit valamiért.
22/33 anonim válasza:
Kávéautómaták üzemeltetése ellenörzése. Osztrák cég..
23/33 anonim válasza:
8500-9000 frank, attól függ, nekem mennyi munkám van.
Neki fix 7000.
24/33 anonim válasza:
850.000 + cafeteria, egyedül élek.
25/33 anonim válasza:
Miért van szinte minden válasz lepontozva?
Leginkább azok, amik a kérdésre érkeztek, és a kérdés szempontjából hasznosak. Hm?
26/33 anonim válasza:
Kb. 500 ezer forintból. Van saját autónk, családi házunk amit most tervezünk felújítani. A hitel kb. 100 ezer forint lesz havonta. Babának is nagyon örülnénk, ha összejönne.
Mindketten 26 évesek vagyunk. Férjem közgazdász, én tanító.
27/33 anonim válasza:
Én 300netto+cafeteria, parom is ennyit.Palyakezdo mernok-informatikusok vagyunk,diplomaval.25L,24F
29/33 anonim válasza:
Kb netto 550-ből. Informatikusok vagyok, 25 évesek.
30/33 anonim válasza:
Én 1,5 milliót keresek, párom 70 ezret. De már 30-on felettiek vagyunk, és gyerekek is vannak.
30 évesen 500 ezret kerestem, akkori párom 60-at.
Nem vagyok karrierista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!