Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzből éltek ketten havonta (20-30 év közöttiek főleg)?
30 evesen korunkig kb. 4.000 €-bol eltünk ketten.
Igazabol nagyon jol megvoltunk mar akkor is. Nem szenvedtünk hianyt, tudtuk fizetni a szamlainkat, egeszsegesen taplalkozni, evente többször nyaralni es sielni es hobbykat is megengedhettünk magunknak.
Par ev elteltevel most mar lenyegesen több a bevetel. Az eletszinvonalunk azonban nem valtozott. Talan annyiban, hogy nekem meg több szabadidöm lett es megnyugtato erzes, hogy mostanra mar több a passziv jövedelem, mint, amennyiböl korabban eltünk. Az is, hogy azert megyünk dolgozni, mert igazabol szeretjük, amit csinalunk es nem azert, hogy meg tudjunk elni valahogy.
Úristen, ennyi pénzt életemben nem láttam, mint amit itt az előzők írnak...
Én 120-at keresek tanítóként, férjem 160-at tanárként, szóval összesen 280-ból élünk. Albi, rezsi, kaja megvan, ketten megélünk, de családot tervezni esélytelen.
Mi a fenét dolgoztok ti, hogy ennyit kerestek? :) Komolyan érdekel.
Utolsó, miért hazudna bárki is?
Attól nem lesz neki több.
Havi 150ből, viszont ingyen lakhatásunk van. (Párom szüleié a lakás, nem kérnek tőlünk bérleti díjat.) Párom olykor ha tud diákmunkázik, de azzal max havi 10-20at ad hozzá. Nyáron meglesz a mesterdiplomája és költözünk külfödlre.:)
Én 24/N párom 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!