Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi pénzből éltek ketten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzből éltek ketten havonta (20-30 év közöttiek főleg)?

Figyelt kérdés
Mindent beleszámolva.
2018. jan. 24. 16:19
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
44%

30 evesen korunkig kb. 4.000 €-bol eltünk ketten.

Igazabol nagyon jol megvoltunk mar akkor is. Nem szenvedtünk hianyt, tudtuk fizetni a szamlainkat, egeszsegesen taplalkozni, evente többször nyaralni es sielni es hobbykat is megengedhettünk magunknak.

Par ev elteltevel most mar lenyegesen több a bevetel. Az eletszinvonalunk azonban nem valtozott. Talan annyiban, hogy nekem meg több szabadidöm lett es megnyugtato erzes, hogy mostanra mar több a passziv jövedelem, mint, amennyiböl korabban eltünk. Az is, hogy azert megyünk dolgozni, mert igazabol szeretjük, amit csinalunk es nem azert, hogy meg tudjunk elni valahogy.

2018. jan. 24. 16:47
 12/33 anonim ***** válasza:
43%
1700€ östereich jelenleg egyedulallo 29F
2018. jan. 24. 16:49
 13/33 anonim ***** válasza:
95%

Úristen, ennyi pénzt életemben nem láttam, mint amit itt az előzők írnak...

Én 120-at keresek tanítóként, férjem 160-at tanárként, szóval összesen 280-ból élünk. Albi, rezsi, kaja megvan, ketten megélünk, de családot tervezni esélytelen.

Mi a fenét dolgoztok ti, hogy ennyit kerestek? :) Komolyan érdekel.

2018. jan. 24. 16:51
 14/33 anonim ***** válasza:
49%
persze, hogy nem láttál ennyi pénzt, mert a válaszolók 80%-ában kamu összegeket írtak.
2018. jan. 24. 17:08
 15/33 anonim ***** válasza:
65%

Utolsó, miért hazudna bárki is?

Attól nem lesz neki több.

2018. jan. 24. 17:10
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Havi 150ből, viszont ingyen lakhatásunk van. (Párom szüleié a lakás, nem kérnek tőlünk bérleti díjat.) Párom olykor ha tud diákmunkázik, de azzal max havi 10-20at ad hozzá. Nyáron meglesz a mesterdiplomája és költözünk külfödlre.:)

Én 24/N párom 24/F

2018. jan. 24. 17:19
 17/33 anonim ***** válasza:
69%
Én grafikus vagyok egyéni vállalkozóként és főállásban is, a párom pedig víz-gáz-fűtésszerelő Ausztriában.
2018. jan. 24. 17:20
 18/33 anonim ***** válasza:
27%
Én meg krupié vagyok Havannában.
2018. jan. 24. 17:57
 19/33 anonim ***** válasza:
85%
Nem biztos, hogy mindenki hazudik, aki sokat írt, szerintem egyszerűen csak nagyobb késztetést érez, hogy beírja, aki sokat keres.
2018. jan. 24. 18:11
 20/33 anonim ***** válasza:
52%
Mérnökként simán lehet ennyit keresni. Én mérnöki irodában vagyok, de nem mérnökként, csak mérnökasszisztens szerű vagyok( most kezdtem új helyen, és elég egyedi amit csinálok) párom Ausztriában egy faipari cégnél "csak" minőség ellenőr (nem mérnöki szinten ). Ketten olyan 750-800 körül keresünk. Ez nem olyan sok ahhoz képest, nekem valószínű a hosszabb próbaidő után emelkedik a fizum. A munkatársaim akik évek óta pl építészek, statikus tervezők, Ők egymaguk simán megkeresik ezt a pénzt. Mondjuk normális nagyon a vezetőség is. Mi mondjuk idősebbek vagyunk 30-nál. Nekem 2 diplomám van, plusz még 2 végzettségem, ami elég eltérő egymástól, és volt már pár munkahelyem, több különböző munkát csináltam már, így már könnyen váltok munkát ha úgy hozza az élet. Nőként.
2018. jan. 24. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!