Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éreznétek magatok, ha párotok nem köszöntene fel titeket? Mit tennetek?
Engem különösebben nem zavar amennyiben ő sem várja el. Engem az zavar ha elvárás az van csak viszonzás nincs.
Viszont ha téged ennyire zavar szólj neki és találjatok ki valamit amivel legközelebb nem felejti el. Lehet hogy nem csak simán bunkó hanem mivel számára érdektelen így elfeledkezik az ünnepekről.
szívasd meg, te se köszöntsd fel őt.
"biztos" nagyon szeret téged, ha ennyire "figyelmes" veled szemben!
Először is meg kéne beszélni mi az oka?
Azért nem vesz számodra ajándékot, mert nincs ötlete, vagy azért mert szerinte nem fontos. Ha utóbbi, akkor meg kell értetni vele, hogy neked bizony fontos.
Ha pedig nem mer venni, mert fél, hogy mellényúl, akkor azon lehet segíteni.
Nem mindenki jó ajándékvásárló. Az én párom sem az, de ezt úgy oldjuk meg hogy írogatom egy listára mi mindennek örülnék. Amit aztán időben odaadok, hogy ebből választhat. Így tényleg olyat kapok aminek örülök. Persze elvész a meglepetés ereje, de inkább olyat kapjak aminek örülök, mint egy meglepetést aminek nem örülök.
Szerintem ez egy teljesen kezelhető probléma köztetek.
Enyém sem köszönt fel szülinapon szinte sosem. Végre karira kaptam ajándékot, de horror. Nem te liheged túl. Gáz ez így.
Szóljál neki, hátha ő hajlíthatóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!