Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mit éreznétek, ha párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit éreznétek, ha párotok magára tetováltatja a neveteket?

Figyelt kérdés

2017. febr. 15. 10:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Meglepődnék, mivel a párom tudja, hogy nem szeretem a tetoválásokat.
2017. febr. 15. 10:01
 2/19 anonim ***** válasza:
77%
Hülyének tartanám. (Nem azért, mert "úgyis vége lesz", naivnak szoktak nevezni, de hiszek benne, hogy együtt maradunk mindig, egyszerűen csak értelmetlennek, giccsesnek, és pénzszórásnak tartanám..)
2017. febr. 15. 10:02
 3/19 anonim ***** válasza:

:D

Kinevetném, hogy jó poén volt és felbontanám neki a következő sörét.

2017. febr. 15. 10:05
 4/19 anonim ***** válasza:
Hátööö... Inkább ne. Egyikünk sem az a típus, akinek bármilyen formában is jól állna egy tetkó- márpedig, lehet velem vitatkozni, de azt viselni is tudni kell.
2017. febr. 15. 10:05
 5/19 anonim ***** válasza:
Neheztelnék rá, mert utálom a tetoválásokat, és ezt ő is tudja.
2017. febr. 15. 10:10
 6/19 anonim ***** válasza:
Azt,hogy hülye.
2017. febr. 15. 10:14
 7/19 A kérdező kommentje:
Én elsőre rettenetesen meglepődtem és szinte azonnal lett bennem valami rossz érzés, amit nem tudtam megfogalmazni... most 3 hónap után megfogalmazódott... régen mindig meg akartam őt hódítani... de mióta rajta van a billogom, tudatalatt ott van, hogy az én tulajdonom... és egyszerűen nem érzem, hogy meg kellene hódítanom... és most nem tudom, hogyan közöljem vele, hogy valahol mélyen pszichológiailag az a szar tetoválás áll közénk és amiatt romlik a kapcsolatunk...
2017. febr. 15. 10:15
 8/19 anonim ***** válasza:
50%
Tréfából nevet változtatnék. :D
2017. febr. 15. 10:51
 9/19 anonim ***** válasza:
Nekem az jutna eszembe, hogy szegény Melanie Griffith is mit összekínlódott, hogy eltűntesse az Antonio-t a válláról... Biztos Ő is azt hitte örökkön-örökké, aztán mégsem... Amúgymegértelek. Jómagam sem találok semmi romantikusat, avagy vonzót benne, hasonlóérzéseket kelt bennem is, birtokviszonyt szimbolizál még akkor is,ha nem ez lenne a célja. Nem éretm miért kellene ilyen módon kinyilvánítani mindezt, illetve a logikát sem látom át, hogy miért kell nekem a világon mindenkivel kényszeresen közölnöm az érzelmi hovatartozásom. Egy barátomnak a gyereke neve van a felkarján, meg egy grafika róla egy éves korából, azt még megértem abszolút, de az asszonyt valahogy ő sem varratta mellé, pedig együtt vannak már vagy 20 éve és a kölök is már kamasz...
2017. febr. 15. 10:52
 10/19 anonim ***** válasza:

Ne, ezt az egyet tényleg ne. Két tetoválásom van, tehát abszolút nem vagyok a dolog ellen, de a "szeretlek maris" annyira gyenge. Akkor inkább valami szép páros tetoválás, ha ennyire biztosak vagyunk a dolgunkban.

22/F

2017. febr. 15. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!