Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mit éreznétek, ha párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit éreznétek, ha párotok magára tetováltatja a neveteket?

Figyelt kérdés

2017. febr. 15. 10:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én örülnék neki :D

Ha egyszer szakítunk legfeljebb átütteti.

Nekem nem lenne lefoglalóbb, mint a jegygyűrű.

Szerintem nálatok nem a tetoválás a gond. Ha egyszer feleségül veszed akkor is kiábrándulsz belőle, mert már a tiéd? Ugyanmár.

Szerintem te egyszerűen nem szereted Ennyire, és félsz, hogy ezek után egyszer hogy fogsz vele szakítani. Szerintem nem az a baj h te birtokolod, hanem h ezzel a beleegyezésed nélkül elvágott előtted egy menekülő útvonalat, mert így pl jövő héten Tényleg rettentő ciki lenne szakítani.

Amúgy nem írtad mennyi ideje vagytok együtt, az is fontos infó.

2017. febr. 15. 11:04
 12/19 A kérdező kommentje:
1 éve
2017. febr. 15. 11:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Rámjönne a röhögő görcs 😂
2017. febr. 15. 11:25
 14/19 anonim ***** válasza:
Akkor viszont megijednék, hogy agybaja van.
2017. febr. 15. 13:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Rendör haverunk az "Oli"is mondta van ott még hely neked Béla 😜 meg egy gyereknek is..
2017. febr. 15. 15:55
 16/19 anonim ***** válasza:
A név tetoválások nem tetszenek (akkor sem ha valaki a gyereke nevét varratja magára, az emberek java úgyis azt hiszi, hogy a párja) túl egyértelmű, de közben mégsem. Plusz börtöntetkó, nem egy kancigányt láttam már ilyen csodákkal és arra asszociálok.
2017. febr. 15. 18:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Az apukám, mikor a 30. házassági évfordulójuk volt anyummal, magára varratta az anyám és az én arcképemet. Amikor elmondta, hogy mi a terve, totál kivoltunk, hogy ne máááár...:D Végül megcsináltatta, és mi tagadás elég jól sikerült, és a kezdeti fura érzést felváltotta egy ilyen nagyon jóleső érzés, hogy van egy ember, AZ APÁM, akinek ott vagyok a karján, és büszkén visel :)

Azt mondta egyébként, hogy mi vagyunk ketten a legfontosabbak az életében, és ezért jött neki ez az ötlet...:)

2017. febr. 17. 04:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Fél évvel az esküvőnk után csináltatta, az egész alkarjára, szóval elég nagy. Ott voltam, szóval nem volt meglepi nekem tetszik:) Ez olyan, hogy aki nem ismeri az írásmódot amivel készült, és nem kérdezi meg mit jelent, az nem tudja elolvasni, mert rovásírás.
2017. febr. 21. 16:05
 19/19 anonim ***** válasza:
nem tenné meg. mert ilyet elég gáz varratni. meg ilyen ember elvből nem lenne párom :D
2017. febr. 21. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!