Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akiknek még nem volt barátnőtök 25 felett! Mit éreznétek, ha mégiscsak sikerüle szereznetek egy barátnőt, de két hét után elhagyna titeket?
Nem valószínű, hogy belemennék olyan kapcsolatba, ahol nincs szerelem és nem bíznám akár az életemet is a másikra. Ebből kifolyólag valószínűleg az elhagyás (ha különösebb egyéb ok nélkül történik) felérne egy megsemmisüléssel.
27F
Szerintem ez nagyon ember függő. Aki azt írja, hogy alapból nem menne bele egy ilyen kapcsolatba annak vagy nem küszködik azzal, hogy nem talál barátnőt vagy otthon ülve várja azt, hogy nője legyen.... és nem érti miért nincs.
Harminc vagyok és rohad nehéz ismerkedni, újabban eljárok bulizni... és latom, hogy elég egy kis tánc és máris nyalják falják egymást vad idegenek... most persze ezekből nem biztos, hogy lesz komoly kapcsolat is...de azért el lehetne gondolkodni kicsit rajta... miért kell ebbe annyi mindent bele gondolni az elején ? élj és hozd ki mindenből a legjobbat ha meg nem vagytok egymáshoz valók arra úgy is rajősztok közben.
Szerintem sokkal rosszabb, úgy elveszteni valakit, hogy hetekig randiztok, és néhány ölelésen és csókon kívül nem volt több mintha közelebb kerültetek volna kicsit.
Legalább akkor meg van az az érzés és vissza igazolás, hogy valaki férfiként tekintett rád és nem valami, udvarolni próbáló úriember és lúzer keveréknét.
Nekem már voltak kvázi-kapcsolataim, de mivel igazán sosem ezért írok ide.
Valószínűleg realizálnám, hogy ez van. Mivel mindenki a legjobbra törekszik, ezért a legtöbb kapcsolat csak ideiglenes és egy idő után mindig vége van, ha jön egy kitartó "jobb ember", sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!