Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem dolgozik én viszont nem, akkor irreális kérés/elvárás lenne hogy ő is vegye ki a részét a házimunkából 50%-ban? Vannak olyanok itt akiknél ez működik?
"már a kapcsolat elején szoktattam h csináljon minél többet"
Jól gondolom, hogy nem minden férfi álma egy ilyen nő? :D
Gondolom a párod is próbált rászoktatni pár dologra, de annak meg hisztike lett a vége.
Ha gyerekkel vagy otthon, akkor reális.
Amúgy nem értem. Nálunk most úgy van, hogy heti 2 nap dolgozok, 1 nap vannak óráim az egyetemen, 2 hétköznap meg itthon vagyok egyedül. Ezalatt megcsinálok mindent én.
Igen, sok időt vesz el, és? A páromnak meg sok idejét veszi el a munka.
Mondjuk arra megkérném, hogy ne hagyjon maga után disznóólat, most komolyan mennyi idő kettőt húzni a felmosóval, miután beért a lakásba...
Szóval azt nem tűrném, hogy még hátráltasson is, vagy cselédnek nézzen....
Igen, irreális elvárás lenne. Ha már nem dolgozol, akkor kutya kötelességed, hogy a háztartást rendezd. Jó persze van vele munka, de azért azt ne mond, hogy otthon vagy, de még a férjednek kell besegítenie mikor ő hazaér munkából. Ha gyerekkel vagy otthon, akkor még ok, a gyerek körüli teendőkből vegye ki a részét, de azért ne várd már el a házimunka 50%-át.
Az mondjuk elvárható, hogy vigyázzon a rendre, pakoljon el maga után, de ne ő suvickolja már a fürdőt munka után mondjuk, ha már otthon vagy.
Én 3 gyerek mellett veztek háztartást, de el nem tudom képzelni, mit művelsz, hogy ennyire nincs időd semmire.
Mi a szart csinálsz te egész nap?
Képzeld én is főzök, de félóránál csak akkor töltök több időt a konyhában, ha húst kell panírozni :D
A lakást nem kell mindennap kiglancolni, mosást is a gép végzi, teregetni két perc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!