Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a férjem dolgozik én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem dolgozik én viszont nem, akkor irreális kérés/elvárás lenne hogy ő is vegye ki a részét a házimunkából 50%-ban? Vannak olyanok itt akiknél ez működik?

Figyelt kérdés
2018. jan. 21. 17:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként magamra főzök és takarítok (Bár én szeretek is.),és így mondom hogy az ilyen nőtől mint te az Isten mentsen (Pedig nem vagyok vallásos...). Nem tudom hogy te mivel "cseszed" el az idődet,de tuti nem egy egész napod megy rá,max 1-2 nap egy héten....
2018. jan. 21. 20:57
 12/24 anonim ***** válasza:
78%

"már a kapcsolat elején szoktattam h csináljon minél többet"

Jól gondolom, hogy nem minden férfi álma egy ilyen nő? :D

Gondolom a párod is próbált rászoktatni pár dologra, de annak meg hisztike lett a vége.

2018. jan. 22. 03:39
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha gyerekkel vagy otthon, akkor reális.

Amúgy nem értem. Nálunk most úgy van, hogy heti 2 nap dolgozok, 1 nap vannak óráim az egyetemen, 2 hétköznap meg itthon vagyok egyedül. Ezalatt megcsinálok mindent én.

Igen, sok időt vesz el, és? A páromnak meg sok idejét veszi el a munka.

Mondjuk arra megkérném, hogy ne hagyjon maga után disznóólat, most komolyan mennyi idő kettőt húzni a felmosóval, miután beért a lakásba...

Szóval azt nem tűrném, hogy még hátráltasson is, vagy cselédnek nézzen....

2018. jan. 22. 10:48
 14/24 anonim ***** válasza:
70%
Ja tartson el, te meg lustálkodsz otthon.
2018. jan. 22. 13:44
 15/24 anonim ***** válasza:
63%
Nekem pofám se lenne ahhoz, hogy engedjem neki, hogy segítsen, amikor én otthon vagyok egész nap munka nélkül, ő meg gürizik...
2018. jan. 22. 16:23
 16/24 lizzi77 ***** válasza:
87%
Ti valami kastélyban éltek, hogy egész takarítasz, és hulla fáradt vagy?Én dolgozok heti 43 órát, plusz a volt munkahelyemen heti hat-hét órát, illetve van úgy, hogyha rendezvény van , akkor hétvégén is.Emellett a teljes háztartás az enyém, rokkant édesanyám általában hétvégén megfőz, de hétközben általában én főzök.Plusz minden vásárlást (kivéve kenyér-tej-felvágott a közeli kisboltból)én intézek,hivatalos ügyeket én intézem, autónk nincs.Igaz, nincs gyerek se, viszont van egy kutyám, akit szintén én gondozok.Ja, meg a főiskola....igaz,most halasztok, de a múlt félévben az is volt mellette.Nem mondom, néha elfáradok,de ettől te hol vagy?
2018. jan. 22. 17:03
 17/24 anonim ***** válasza:
85%

Igen, irreális elvárás lenne. Ha már nem dolgozol, akkor kutya kötelességed, hogy a háztartást rendezd. Jó persze van vele munka, de azért azt ne mond, hogy otthon vagy, de még a férjednek kell besegítenie mikor ő hazaér munkából. Ha gyerekkel vagy otthon, akkor még ok, a gyerek körüli teendőkből vegye ki a részét, de azért ne várd már el a házimunka 50%-át.

Az mondjuk elvárható, hogy vigyázzon a rendre, pakoljon el maga után, de ne ő suvickolja már a fürdőt munka után mondjuk, ha már otthon vagy.

Én 3 gyerek mellett veztek háztartást, de el nem tudom képzelni, mit művelsz, hogy ennyire nincs időd semmire.

2018. jan. 22. 17:06
 18/24 anonim ***** válasza:
61%

Mi a szart csinálsz te egész nap?

Képzeld én is főzök, de félóránál csak akkor töltök több időt a konyhában, ha húst kell panírozni :D

A lakást nem kell mindennap kiglancolni, mosást is a gép végzi, teregetni két perc...

2018. jan. 22. 17:13
 19/24 anonim ***** válasza:
39%
A pofám leszakad. Irreális az elvárásod, igen.
2018. jan. 23. 17:21
 20/24 anonim ***** válasza:
18%
Én férfiként, meg férjként sem tudom elképzelni, hogy az otthoni dolgokban ne vegyek részt, annyira nem vagyok béna, se pofátlan.
2018. jan. 25. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!