Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélenényetek erről?
Cserediák program alatt kapcsolatom lett a lakótársammal. Először csak közos filmezés,csók,együttalvás majd szex is volt. Eddig nem is lenne gond, csak neki több éves kapcsolata van otthon. A lány is volt itt 1x (akkor már csókolózgattunk,kavartunk,de szex nem volt) nagyon aranyos,kedves lány. A srác is volt otthon. Tehát nagyon nem akar szakítani. Tudom, hogy én is tehetek róla és minden nap el is mondom neki mekkora egy fallosz. A baj, hogy én nagyon megszerettem,pedig tudom,hogy nincs folytatás. Hónap végén megyünk haza. Ki ki a saját országába. Volt már valaki ilyen helyzetben?
Nem akarom elmondani a csajnak,de néha mégis... :/
Oké, de mi a kérdés?
Nem a te felelősséged az ő kapcsolatukat pátyolgatni, ezt ne vedd magadra. Nemsokára hazamentek, és le van tudva az egész. Vond le a következtetéseket, hogy ez így jó volt, rossz volt, megérte, nem érte meg, és ezentúl ennyivel okosabban állj hozzá a kapcsolatokhoz. De ne rágódj rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!