Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A párom(férfi) akivel évek óta együtt élek,pár napja beregisztrált egy társkereső oldalra!Nem tudom mit kezdjek a helyzettel,kérdőre vonjam vagy inkább hagyjam!?
2018. jan. 6. 22:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell tudnod, mennyire van rendben a kapcsolatotok, milyen ember, stb.
2018. jan. 6. 22:36
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Most biztos minden porcikájában bizsereg és rohadt nagy elánnal veti bele magát a netes társkeresésbe, de majd orbitálisat fog koppanni, amikor szembesül vele, hogy férfiként - hacsak nem kőgazdag vagy szuperjóképű - egy önbizalomromboló vesszőfutás az egész. Majd halomra küldi a leveleket, és sehol egy válasz :DDD

Ja, hogy a kérdéshez nem szóltam érdemben hozzá... Nem baj, ez most kikívánkozott belőlem :D

2018. jan. 6. 22:49
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

Egy társkeresőn nem csak párt lehet keresni, ugye tudod?

Lehet persze dugi-partnert is, de barátokat vagy csak eszmecsere ismeretséget-csevegőtársat.

Amennyiben ott chat is van, talán intenzívebben "gyilkolják" egymást a felhasználók, mint itt s csak ezt keresi:D

Rá is kérdezhetsz, ha vagytok annyira jó viszonyba.

Az egyenes út a legrövidebb.

Te is beregizel s megkörnyékezed tréfából bár lehet tragédia az eredmény, de ez csak rajtad áll, hogy lesz e 17 órakor a szökőkútnál tali vagy sem:D

2018. jan. 6. 23:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Párom is regiszrált tag egy oldalon.

Én kerek perec rákérdeztem, mi a csoda akar ez lenni. Azt mondta, már hosszú évek óta rajta van, ismerkedik. Akivel van közös téma, facebookon is bejelölik egymást és néha csetelnek. Az elején eléggé paráztam emiatt, furának tartottam.

Sunyiban el is olvastam pár beszélgetést, s kiderült, tényleg nem kellett volna ezen aggódnom.

Amúgy az adatlapján kapcsolati státusznál mi van beállítva?

Ha egyedülállóként regisztrált, akkor azért engem nyugtalanítana a dolog.

Beszéljetek róla!

2018. jan. 6. 23:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Regisztrálj egy kamu profillal és írj rá! Ki fog derülni, hogy miért van ott. Ha szemtől szembe kérdezed, úgy is csak hazudik.
2018. jan. 7. 05:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Nos egyedül állóként regisztrált és azt kétlem hogy csevegni akar!Nem fogok toporzékolni,rákérdezni meg pláne nem,mert úgy is hazudna.Egyenlőre azt hiszem várok,jobbat úgy sem tehetek!
2018. jan. 7. 07:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Élő példa, hogy a facebook összemosódik a társkereső oldalakkal, már zéró értékrendje sincs.

Az ezer százalék, hogy nem barátkozni fog ott, minimum másik numerát keres ott. Te tudod, mennyire lakik jól otthon...

Ez a hajó elment szagot érzek.

2018. jan. 7. 08:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem is kell toporzékolni. Csak szép csendben összepakolni és ott hagyni.
2018. jan. 7. 08:19
 9/10 anonim ***** válasza:
És te honnan tudod, hogy regisztrált? Fent vagy te is?
2018. jan. 8. 16:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fent,elszólta magát a haverja!
2018. jan. 9. 06:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!