Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, a párom 30 1 éve vagyunk, és lakunk együtt.

Tegnap a párom belemondta a szemembe,hogy nem szerelmes belém, de jól elvan velem.

Egyébként én már észrevettem,hogy nem szerelmes belém,ugyanis sosem simogat,sose fogja meg a kezem, és még puszit is alig ad. Teljesen úgy érzem,mintha csak a legjobb barátja lennék.

De ami igazán zavar,hogy az exét meg nagyon szerette. Ők 2 éve szakítottak, a nő hagyta ott,még közös gyerekük is van. Én egyfolytában úgy érzem,hogy nem érhetek fel az exéhez,mert belé szerelmes volt,én meg 1 év alatt nem tudtam elérni,azt hogy belém szeressen. Ami nagyon fáj,mert én rettenetesen szeretem. De ő,egyáltalán nem tesz úgy,ráadásul azt mondta,hogy szeret,mint egy embert és kész.

Ti benne maradnátok egy ilyen kapcsolatba? Teljesen magam alatt vagyok,azóta csak sírok. Nem tudom,mitől nem lehetek olyan,mint az ex,aki megcsalta,ott hagyta stb... én,viszont mindent megadok neki,mégsem vagyok elég jó?!

Mit tegyek? Menjek,vagy maradjak? :(

2018. jan. 4. 10:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Helyemben a helyes, hiába magyarázol.

Egyébként meg maradna a halál, lelépnék. Ennyire ne legyél már kapcsolatfüggő.

2018. jan. 4. 18:46
 22/24 anonim ***** válasza:

Zombisodsz... egy évq alatt elvette az önértékelésedet, a kapcsolataidat - a semmiért.

Nqgyon gyorsan lépj ki ebből!

2018. jan. 5. 06:23
 23/24 anonim ***** válasza:
Lépj ki belőle. Most vagy a legkelendőbb korban, ne cseszd el a szép éveidet arra, aki bevallottan nem szeret.
2018. jan. 6. 14:55
 24/24 anonim válasza:
21 éves vagy és reménytelennek érzed a körülötted lévő dolgokat ! Szerintem minél előbb lépj ki ebből a kapcsolatból !Előtted az élet hidd el majd emlékezni fogysz egy tapasztalt 58 éves ember tanácsaira aki férfi :) További szép napot !
2018. jan. 14. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!