Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, a párom 30 1 éve vagyunk, és lakunk együtt.

Tegnap a párom belemondta a szemembe,hogy nem szerelmes belém, de jól elvan velem.

Egyébként én már észrevettem,hogy nem szerelmes belém,ugyanis sosem simogat,sose fogja meg a kezem, és még puszit is alig ad. Teljesen úgy érzem,mintha csak a legjobb barátja lennék.

De ami igazán zavar,hogy az exét meg nagyon szerette. Ők 2 éve szakítottak, a nő hagyta ott,még közös gyerekük is van. Én egyfolytában úgy érzem,hogy nem érhetek fel az exéhez,mert belé szerelmes volt,én meg 1 év alatt nem tudtam elérni,azt hogy belém szeressen. Ami nagyon fáj,mert én rettenetesen szeretem. De ő,egyáltalán nem tesz úgy,ráadásul azt mondta,hogy szeret,mint egy embert és kész.

Ti benne maradnátok egy ilyen kapcsolatba? Teljesen magam alatt vagyok,azóta csak sírok. Nem tudom,mitől nem lehetek olyan,mint az ex,aki megcsalta,ott hagyta stb... én,viszont mindent megadok neki,mégsem vagyok elég jó?!

Mit tegyek? Menjek,vagy maradjak? :(

2018. jan. 4. 10:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
A dumaival elerte hogy egy senkinek erezzem magam?Hat mire varsz,nem szeret meg az onbizalomhianyodat is romokba verte nehogy meg ezek utan egy ijen emberrel eggyutt legy ne alazd meg magad.
2018. jan. 4. 11:13
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Tanulopenz. Baratokat /csaladunkat soha(!), nem hanyagoljuk el teljesen egy pasi/no miatt.

Es nem maradunk olyan mellett aki rombol inkabb mint epit.

fogsz kelleni masnak is , ne izgulj.

2018. jan. 4. 11:14
 13/24 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek reménytelen ez a kapcsolat? :(
2018. jan. 4. 11:16
 14/24 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem maradt senkid?
2018. jan. 4. 11:18
 15/24 anonim ***** válasza:
Biztosan ha 1 ev alatt nem szeretett beled akkor ne varj sokat.Engedd el
2018. jan. 4. 11:18
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha férfi lennél azt mondanám szedd már össze a tökeidet öcsém, és ne nyavajogj hanem lépj! Lépj lé!
2018. jan. 4. 11:25
 17/24 anonim ***** válasza:
"ráadásul a csaladomat is tokre kiirtotta az életemből
2018. jan. 4. 14:09
 18/24 anonim ***** válasza:

"ráadásul a csaladomat is tokre kiirtotta az életemből"

Ezt miért hagytad?

2018. jan. 4. 14:10
 19/24 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de még kérdés, hogy mit tegyél? Annyira butuska és naiv vagy...
2018. jan. 4. 14:28
 20/24 anonim ***** válasza:
Egyszerű a válasz: dobd ki ma este. Kihevered hamar és sokkal boldogabb leszel. Kalandra fel!
2018. jan. 4. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!