Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg vagytok elégedve a párotokkal?
Egyikkel sem voltam. Sajnos szükségmegoldás volt mind, nem pedig igaz szerelem.
Néha kísértenek ezek a rossz választások, de nem zavaró. Most is csak azért vagyok szingli mert nem jut át senki a "szűrőmön", amúgy az életem többi részével nagyjából elégedett vagyok
2017. dec. 26. 17:39
Bizonyos szempontból rosszabb, más szempontból meg fényévekkel jobb. Harmonikus és kiegyensúlyozott, kölcsönös tiszteleten alapuló. Persze korábban én is másabb voltam, vadabb és a kedveseim is ilyenek voltak. Néha hiányzik az izgalom, a jövés-menés és a pörgés. De aztán eszembe jut, h hova fajultak mindig a dolgok a naaaagy égető szerelemmel meg a pörgéssel.
Nekem többet ér, h vagyunk egymásnak, jókat tudunk nevetni és nincs bizonytalanság. És persze szeretjük is egymást.
2017. dec. 26. 17:45
Igen, mostmár. Sokat változtunk mindkettem az elmúlt évben, és most már tényleg úgy érzem, hogy a kapcsolatunk nem is lehetne jobb. Persze vannak nehéz dolgok, pl neki nagyon nehezen megy a kommunikáció, inkább mindent magában tart, de 5 év után már ismerem annyira, hogy tudjam ha valami baja van, vagy hogy mit gondol éppen még ha nem is mondja ki. Az életem... egyenlőre kaotikus, költözés előtt állunk, munkakeresés is fontos lesz nemsokára, ami ugye elég nehéz... De még csak 23 vagyok, van időm kitalálni mit akarok.
2017. dec. 26. 17:47
Igen, alapvetően elégedett vagyok vele. Elég fiatalon jöttünk össze (17 és 20), nem nagyon voltak elvárásaink, csak élveztük egymást. Aztán lassan jöttek az akadályok egymás után, amiket egész ügyesen megugrottunk, és közben rájöttünk, hogy jó csapat vagyunk mi ketten. És ez így megy már 12 éve. Kb.elértük azt az életszínvonalat, amiről tiniként álmodoztunk
2017. dec. 26. 17:52
5/11 kissaladar válasza:
2017. dec. 26. 18:16
2017. dec. 26. 18:35
Igergetett fut fat, en barom elhittem. Termeszetesen nem tart be belole semmit. Egyaltalan nem olyan az eletem, amilyet megalmodtam. De en se vagyok jo feleseg es mar nem is torekszem ra, hogy az legyek.
2017. dec. 26. 18:51
Igen, mindent megadott nekem amire mindig is vágytam, én is próbálom visszaadni azt a sok jót amit nap mint nap kapok tőle. Nem is kívánhatnék jobb embert társnak. Szeretjük, tiszteljük a másikat és vigyázunk egymásra.
27N
2017. dec. 26. 19:00
Én az első perctől a mai napig meg vagyok elégedve mindennel ami jelen van a kapcsolatunkban. Tökéletes? Nem. De semmi és senki nem lesz az. Amíg nincs megoldhatatlan ellentét vagy elviselhetetlen tulajdonság addig miért ne lennék vele elégedett?
2017. dec. 26. 19:06
Én sohasem hittem, hogy ennyire jó lehet.
2017. dec. 26. 20:59
Kapcsolódó kérdések: