Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy robbantsam ki a férjem ebből a dagonyából? 3 napja itthon van szabadságon és csak nickelodeont meg cartoon networköt néz. Rendkívül idegesítő. Amikor hozzámentem nyáron azt hittem macsóbb ennél.26N
Így jár aki úgy megy hozzá valakihez hogy nem éltek előtte együtt! Lehet időben kiderül h infantilis!
Mellesleg semmi probléma azzal ha valaki kicsit nosztalgiázik, vagy csak le van fáradva agyilag és cartoon networkot néz. Sőt mondok jobban volt h haverokkal másnaposat végignéztük az összes Tom és Jerryt.
De az h valaki 3 napig ezt csinálja ahelyett h kihasználja a szabadságát (gondolom dolgozik évközben) az már vmi pszichológiai problémára utal. Még egy gyerek is inkább hasznosabb elfolgaltságot keres mint 3 napig mesét nézni nonstop.
De igazából a ti hibátok h így összeházasodtatok, mármint főleg a tiéd mert úgy látszik ő így kijátszott téged. Habár te meg most elveheted majd a háza felét, szóval véső soron te jársz jól. Bár ahhoz még egykét évig együtt kell laknod vele.
#21: a mai gyerekek többségét ha nem kontrollálod simán keni a PC-t egész nap úgy hogy közbe üzemel a TV mert az nagyon fontos, kiegészítve a nagy központi világítással. Ha meg kiveszed ebből a zónából kb. 10méter se kell és már elő is kerül az okostelefon.
Kedves kérdező: akkor engem pár éve páros lábbal rúgtál volna ki mert hobbiból maketteztem? A kétnaponta 2óra gyúrás eleve kizáró ok?
Valószínűleg rohadtul megéred a pénzed hogy kapásból itt kérdezel ahelyett hogy leülnél vele beszélgetni. Az is roppant érdekes hogy erre a tulajdonságára fél év alatt derült fény mint ahogyan az a megállapításod is hogy "bár házasság miatt közös lett a vagyon ugye" - bár ebből következtetni lehet a valódi célodra, mert 1ébként kizárt dolog hogy időnként nem nézett egyetlen részt sem aztán most felkarolja az egész évadot.
Megjegyzem hogy néhány ismeretterjesztő folyam mellett csak a kifordult belekről, elsikkasztott milliárdokról, módszeresen végrehajtott terrorista akciókról "tudósító", propaganda kanálisokhoz képest kétségkívül hasznosabb egy Tom and Jerry - azon legalább röhögni is lehet.
Hát ezt benézted, vagy ő mutatott más képet magáról, de pelenkázni se fog.
Gondold át azt a baba dolgot
"bözös lett a vagyon ugye?"
Nem, a házasságkötés előtt szerezett ingatlana különvagyon, és az is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!