Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy robbantsam ki a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy robbantsam ki a férjem ebből a dagonyából? 3 napja itthon van szabadságon és csak nickelodeont meg cartoon networköt néz. Rendkívül idegesítő. Amikor hozzámentem nyáron azt hittem macsóbb ennél.26N

Figyelt kérdés
kicsit kezdem unni nem tudtam hogy infantilis külsőre rohadtul nem így néz ki. de most emiatt azért nem akarok válni, de valami megoldás kéne. az ő háza, bár házasság miatt közös lett a vagyon ugye? ő egy 32 éves férfi!
2017. dec. 22. 17:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%

Egy év után mentél úgy hozzá, hogy még együtt se laktatok??? :O

Gratulálok mind a kettőtöknek.

Ki milyen rózsát szakít, olyat szagol.

Zsák a foltját mindig megtalálja.

2017. dec. 22. 18:38
 12/26 A kérdező kommentje:
én akartam hozzámenni mert egy férfit láttam benne azt a férfiat akinek érdemes gyerekeket szülni, van anyagi háttere, nem kell nyomorognunk. de igen, LEHET hogy tévedtem.
2017. dec. 22. 18:42
 13/26 anonim ***** válasza:
58%

"nem tudtam hogy infantilis külsőre rohadtul nem így néz ki"

Ehhez nem is kell komment, önmagában mindent elárul, arról hogy mi a fontos a nőknek és egyúttal azt is mwgmagyarázza, hogy miért panaszkodnak, hogy nem találnak rendes srácot.

Gratulálok.

Elkeserítelek, mert a házasság előtti vagyon nem közös, csak az utána szerzett vagyon.

2017. dec. 22. 18:43
 14/26 anonim ***** válasza:
20%

"férfit láttam benne azt a férfia"

Mármint a magasságában és széles vállában, ugye? Mert ettől férfi a férgi, nem attól, hogy pl vállalja a felelősséget?

Megint fogadd gratulációmat.

2017. dec. 22. 18:48
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne általánosíts!! Nem a nőknek, hanem egyes nőknek! Közéjük tartozik ez a kevés IQ-val megáldott liba is.

Kérdező, a 12-es válasz mindent elmond. Kitartott k..rva vagy, és még te hisztizel.

És te mit tettél le az asztalra?

Ja, és még valami 1 év alatt nem lehet megismerni a másikat, hogy tudja az ember, hogy érdemes neki szülni, vagy sem!

2017. dec. 22. 18:54
 16/26 anonim ***** válasza:
68%
Most aztán összedől a világ, mert karácsonyi szünet alatt rajzfilmet néz??? Nem is tudom, ki a gyerekes kettőtök közül...
2017. dec. 22. 18:56
 17/26 A kérdező kommentje:
Hogy mit tettem le az asztalra? Például azt, hogy megteremtettem az otthon melegét. Én NŐ vagyok! Nem holmi utcai r i b a n c. Én kifestettem a házat, be is rendeztem és hajlandó lettem volna gyermekeket szűlni ennek a férfinek akit szeretek. Még mindig szeretnék, de egyre többet csalódom benne.
2017. dec. 22. 18:59
 18/26 anonim ***** válasza:
81%
Rohadtul sajnálom a férjed hogy egy olyannal jött össze, akinek csak az a fontos hogy biztos anyagi háttere legyen. Te nem a férfit láttad benne, hanem a pénzt. Azt pedig tudjuk hogy hívják aki pénzért teszi szét a lábát.
2017. dec. 22. 19:00
 19/26 anonim ***** válasza:
77%
Ja és ha annyira szereted, és NŐ vagy, akkor ne hisztizz, hanem beszélgessetek! Az az érzésem, kevés a kommunikáció.
2017. dec. 22. 19:04
 20/26 anonim ***** válasza:
#15 igazad van, elnézést, nem mindegyik. Csak hát egy is éppen elég, hogy elvegye az önbizalmat.
2017. dec. 22. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!