Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy robbantsam ki a férjem ebből a dagonyából? 3 napja itthon van szabadságon és csak nickelodeont meg cartoon networköt néz. Rendkívül idegesítő. Amikor hozzámentem nyáron azt hittem macsóbb ennél.26N
Egy év után mentél úgy hozzá, hogy még együtt se laktatok??? :O
Gratulálok mind a kettőtöknek.
Ki milyen rózsát szakít, olyat szagol.
Zsák a foltját mindig megtalálja.
"nem tudtam hogy infantilis külsőre rohadtul nem így néz ki"
Ehhez nem is kell komment, önmagában mindent elárul, arról hogy mi a fontos a nőknek és egyúttal azt is mwgmagyarázza, hogy miért panaszkodnak, hogy nem találnak rendes srácot.
Gratulálok.
Elkeserítelek, mert a házasság előtti vagyon nem közös, csak az utána szerzett vagyon.
"férfit láttam benne azt a férfia"
Mármint a magasságában és széles vállában, ugye? Mert ettől férfi a férgi, nem attól, hogy pl vállalja a felelősséget?
Megint fogadd gratulációmat.
Ne általánosíts!! Nem a nőknek, hanem egyes nőknek! Közéjük tartozik ez a kevés IQ-val megáldott liba is.
Kérdező, a 12-es válasz mindent elmond. Kitartott k..rva vagy, és még te hisztizel.
És te mit tettél le az asztalra?
Ja, és még valami 1 év alatt nem lehet megismerni a másikat, hogy tudja az ember, hogy érdemes neki szülni, vagy sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!