Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és hölgyek! Ha formás a párotok hátsója szoktátok poénból gyengéden paskolni/kicsit rácsapni vagy belemarkolni amikor együtt és otthon vagytok és éppen összefuttok?
Figyelt kérdés
Például reggel mikróban melegíti a teáját/kávéját, és közben elmész mellette a teádért/kávédért és jól megmarkolod neki, esetleg egymásnak :)2017. dec. 21. 13:25
1/16 anonim válasza:
Én szoktam gyurmázni a popiját elég gyakran
2/16 anonim válasza:
Én neki igen, de ha ő csinálja nekem abból balhé van 😅
30/N
3/16 anonim válasza:
Az utolsó kapcsolatomban nem szerette az ilyesmit. Bár ő semmit nem szeretett...
Előtte az exemnek pedig igen. Szép feszes fenék. 😊
4/16 anonim válasza:
Persze, minden adandó alkalommal, imádom a fenekét :D
5/16 A kérdező kommentje:
#1: Helyes :)
#2: Oké hogy markolászod, de miért is balhés fordítva? :D
#3: Miféle dolog ezt nem szeretni? :D
2017. dec. 21. 13:50
6/16 anonim válasza:
Imádom a párom hátsóját, sokszor előfordul, hogy belemarkolok, és ez fordítva is igaz.
7/16 anonim válasza:
Nem túl formás, de az övé és imádom :)
8/16 anonim válasza:
Ahányszor csak alkalmam van rá. A legviccesebb, hogy baromi csikis és mindig ugrik egyet. :D
9/16 A kérdező kommentje:
4-6-7-8: Helyes! :D
Akkor az eddigi válaszok alapján van még esély hogy egy olyan leányzóval jöjjek össze aki benne van egy ilyen játékban - és akkor örömmel fenekelhetjük egymást ha úgy adódik :D
2017. dec. 21. 16:13
10/16 anonim válasza:
Újraolvastam a kérdést.. mikróban melegíti a teáját?? Ilyen barbárral nem állnék szóba :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!