Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A parom vagy az eddigi eletem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom vagy az eddigi eletem?

Figyelt kérdés
Kb 3 eve vagyunk egyutt parommal. Voltak nehezsegek kulon elet de ujra egymasra talaltunk. Szeretjuk egymast de vmi nem jo. Igyekszem a kedvebe jarni kompromisszumokat kotottunk valtoztunk. De vhogy nem jo. Ha nincs velem sokaig akkor hianyzik. Ha sokat egyutt vagyunk akkor kikeszit. A barataimat alig ismeri megis utalja oket. A csaladommal jol kijon de probal iranyitgatni. Mar mindenbe beleszol es semmi nem jo. Ugy erzem vmi valtozott. Probalok vele beszelni de nem lehet mert piszkalasnak veszi. Inkabb alrebb megy. Mindig faradt nyugos ideges. Kb heti 1x szexelunk pedig en 2 naponta szeretnem es mindent bevetek de csak elutasit. Nem csal meg ugy erzem. Oke h faradt de ennyire h se kmmunikacio se szex? Es most elegem van. Hogy csak ugy eldegelunk. O mindig otthon van mert nem szeret menni. En viszont tarsasagi leny vagyom aki szeret jonni menni elni. Csaladdal es baratokkal is. De mar abba is beleszol ha beugrik vmelyik bnom kb 2 hosszara. Mert o nem tud otthon ugy pihenni. Holott nem zavarjuk. Kiakad aprosagokon is. Nem erti h nekem fontos az ami neki nem. Eldegeljek vele es lesz ami lesz v hagyjam? Mert korban is vagyunk meg szeretjuk is egymast de vhogy vmi nem jo igy nem vagyok igazan boldog sot. De massal is ez lenne mkinek van rossz tulajdonsaga. De ennyi? Ilyen a normalis kapcsolat? Foleg h fiatal 39 eves. En 34. Koszi elore is.
2017. dec. 19. 23:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Felmelegített leves. Minél többször melegíted fel, annál rosszabb lesz. Csak ragaszkodtok egymáshoz. Nincs értelme a kapcsolatnak.
2017. dec. 19. 23:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem ilyen a normális kapcsolat. Ez kb. a társas egyedüllét. Én is éltem így...kb fél évig bírtam és elváltam a feleségemtől. Nem egy irányba mutattak a " vektorok", ha érted, és nem egy irányba fejlődtünk.
2017. dec. 20. 09:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló korú vagyok.Mi ezt játszottuk 4 évig,durvábban.Mindig féltem,meg döntésképtelen voltam,hogyha lehúzzuk a rolót,vége mindennek,megáll az élet.Közben ezer dolog nem stimmelt,nem voltam boldog.Szerencsére szakítottunk.Nehéz elszakadni,mert már megszoktad,úgy gondolod jobb nem jöhet,de jön.És az újnál veszed észre,hogy mennyivel több törődést tud adni egy másik ember.Mi se tudtunk normálisan beszélgetni a végén,szinte semmit,felüdülés ha találsz valakit akivel veszekedések,sértődések nélkül tudsz kommunikálni.Keress mást,aki hozzád való :)
2017. dec. 20. 09:35
 4/7 anonim ***** válasza:

"De massal is ez lenne mkinek van rossz tulajdonsaga."

Tegyél már kérlek különbséget rossz tulajdonság és undorító jellemhiba között. Elfogadhatatlan, ahogy ez a pasas bánik veled. Rengeteg normális férfi van, pont egy ilyen kontrollmániás, irányítgatós, kisajátítós elmebeteggel kell leállnod?

2017. dec. 20. 10:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, egy jó kapcsolat nem ilyen. Egy jó kapcsolatban egymást erősítitek, szárnyaltok, kiteljesedtek. Vannak mélypontok, persze. De alapvetően egyre több mindent kellene együtt elérni, megvalósítani, megteremteni.
2017. dec. 20. 10:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Inkább szakíts, tedd magad rendbe, szokj le a kapcsolatfüggőségről, és AZTÁN legyen párkapcsolatod.

Tipikusan felmelegített, de langyos szarban tengődtök.

2017. dec. 20. 17:35
 7/7 anonim ***** válasza:
"...se kommunikáció se szex?" , "Ő mindig otthon van, mert nem szeret menni. Én viszont társasági lény vagyok, aki szeret jönni- menni, élni." , "Nem érti, hogy nekem fontos az ami neki nem." Én meg azt nem értem, hogy mi tart össze benneteket?
2017. dec. 21. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!