Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van meg innen kiut?

Figyelt kérdés

Valojaban lehet, h nem is valaszra varok, csak ki kell irni magambol a gondjaimat, esetleg ha kapok vmi ertelmes hozzaszolast, azt is orommel fogadom. Tehat a helyzetem az, hogz kulfoldon lakok, es osszejottem egz kulfoldi sraccal, akivel eleg reg ismertuk egymast, azaz, vmivel tobb mint egy eve, majd mivel mindkettonknek koltozni kellett, jott egy olyan otlet, h pakoljunk ossze... es alairtuk a szerzodest 1 evre. Ennek 3 honapja..

A lenyeg, h en szeretem ot, es allitolag o is szeret engem, figyelmes, kedves, ertelmes, minden apro valtozast eszrevesz es tenyleg mindent megad nekem, amit csak szeretnek stb tehat mondhatni alompasi :) viszont van egy masik oldala. Nem akarja, h a legszukebb barati korunkon illetve a csaladonkon kivul barkinek is sejtelme legyen arrol, hogy tobb van kozottunk, mint lakotarsak. Eleinte meg elfogadtam a dolgot, mert lenzegeben a fonokom volt, de mar 1 honapja mas cegnel vagyok, es meg mindig csak azt hejtje, h turelem... de nem mondja, h meddig. Visztont folyamatosan arrol beszel, hogy milyen jovo varhat rank, termeszetesen az o orszagaban... (felreertes ne essek: europai a srac) illetve ami jobban bosszant, hogy tobb alkalommal olzan dolgokat mond nekem, amivel probalja az onbizalmamat a beka feneke ala tolni es erezteti, h o mennyivel jobb. Persze a legtobbszor ezt ugy, h ne legyen bizonyitekom, h hazudik (pl ez ezt mondta rolad az meg azt es en meg erzem, h nem igaz, mert nem tudom azokrol az emberekrol elkepzelni, h ennyre furnanak... illetve egesz jo a kapcsolatom veluk) meg... nem is tudom, a lenyeg, h probalja letorni az onbizalmam, holott azt latom rajta, h ezeket nem direkt csinalja. vagz nem is tudom :/ illetve iszonyatosan probalja rameroltetni az o eletmodjat, mert o par honapja ugy dontott, h egeszsegesen fog elni es etkezni es stb..

es most nem tudom. van ertelme kuzdeni erte? vagy egyszerubb lenne hagyni? De szeretem.... es ha nem igy lenne, akkor sem mehetek meg 9 honapig innen sehova...

2017. dec. 16. 15:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

@6: "mert en magyar vagyok" - a problémátok szerintem bőven túlmutat a sima párkapcsolati gondokon; ez alapján szimplán lenéz, mint embert.

Nem ismerem a teljes képet, de a fentiek alapján úgy tűnik jobb lenne, ha szakítanátok, te meg rendbe szedhetnéd magad és az életed.

2017. dec. 16. 15:24
 12/18 A kérdező kommentje:
A mai napunk pl ugy nez ki, h o szabad az egesz hetvegen, nekem szunetem van 11-17ig. Elotte, utana munka. Holnap munka. En hetfon es kedden leszek szabad, amikor o persze dolgozik, aztan en megyek haza 2 hetre, tehat nem latjuk egymast. Felajanlottam neki, h csinaljunk vmit egyutt, menjunk el valahova, vagy csak bevasarolni. Termeszetesen o olzan faradt lett, h miota hazajottem, alszik... es ez duhit. Mert iden mar nem tudunk egyutt semmit sem csinalni... csak o ezt nem latja at. es ilzenkor azzal vedekezik, h o pasi...
2017. dec. 16. 15:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Te tényleg debil vagy, ha nem fogod fel, amit leírtam még kétszer is, csak hajtod tovább a baromságaida. Ez a pasi NEM SZERET téged. És itt le is van zárva a dolog.
2017. dec. 16. 15:30
 14/18 A kérdező kommentje:
Debil es szerelmes... mert meghoditott. De valahol tudom, h ez nekem nem nagyon lesz jobb. Az agyam tudja, de a szivem mashol van... mindeegy. majd lesz valami...
2017. dec. 16. 15:34
 15/18 anonim ***** válasza:
És minek írod ki a kérdést, ha semmit nem fogadsz meg a válaszokból és pont az ellenkezőjét csinálod??? Vagy milyen választ vársz, hogy ez teljesen rendben van, hogy lelki terrorban élsz, és majd idővel biztos jobb lesz? Egyszerűen nem értem az ilyen emberek minek írják ki a kérdést, ha a szakítás nem opció szerintük, de ez az egyetlen megoldás...
2017. dec. 16. 15:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Nembaj! A lenyeg, hogy kulfoldi! :)))
2017. dec. 16. 15:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez nem egy megbeszélést érdemel. Látszik, mert egy ilyen megbeszélés után egy hét után elmúlik.

A változásokat gyakorolnia kell és neked gyakoroltatni vele, segítened.ha ezt megteszitek, véglegesen fejlődésbe fog átváltani a kapcsolatotok.

2017. dec. 16. 21:10
 18/18 A kérdező kommentje:

Azóta eltelt 2 hónap, és úgy látszik, h a kitartás meghozta a gyümölcsét. Idén egyszer sem volt, h a magyarságomra fogott volna bármit, egyetlen egy alkalmat leszámítva nem próbálta az egómat letörni (de az az egy éppen hogy nem tanyerdobalasig fajult), nem érzem, h manipulálna, próbál segíteni és támogatni. Persze továbbra sincs kolbászból a kerítés, de már nincs az, h 2 naponta sírjak :)

Azért köszönöm a tanácsokat :)

2018. febr. 13. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!