Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van meg innen kiut?

Figyelt kérdés

Valojaban lehet, h nem is valaszra varok, csak ki kell irni magambol a gondjaimat, esetleg ha kapok vmi ertelmes hozzaszolast, azt is orommel fogadom. Tehat a helyzetem az, hogz kulfoldon lakok, es osszejottem egz kulfoldi sraccal, akivel eleg reg ismertuk egymast, azaz, vmivel tobb mint egy eve, majd mivel mindkettonknek koltozni kellett, jott egy olyan otlet, h pakoljunk ossze... es alairtuk a szerzodest 1 evre. Ennek 3 honapja..

A lenyeg, h en szeretem ot, es allitolag o is szeret engem, figyelmes, kedves, ertelmes, minden apro valtozast eszrevesz es tenyleg mindent megad nekem, amit csak szeretnek stb tehat mondhatni alompasi :) viszont van egy masik oldala. Nem akarja, h a legszukebb barati korunkon illetve a csaladonkon kivul barkinek is sejtelme legyen arrol, hogy tobb van kozottunk, mint lakotarsak. Eleinte meg elfogadtam a dolgot, mert lenzegeben a fonokom volt, de mar 1 honapja mas cegnel vagyok, es meg mindig csak azt hejtje, h turelem... de nem mondja, h meddig. Visztont folyamatosan arrol beszel, hogy milyen jovo varhat rank, termeszetesen az o orszagaban... (felreertes ne essek: europai a srac) illetve ami jobban bosszant, hogy tobb alkalommal olzan dolgokat mond nekem, amivel probalja az onbizalmamat a beka feneke ala tolni es erezteti, h o mennyivel jobb. Persze a legtobbszor ezt ugy, h ne legyen bizonyitekom, h hazudik (pl ez ezt mondta rolad az meg azt es en meg erzem, h nem igaz, mert nem tudom azokrol az emberekrol elkepzelni, h ennyre furnanak... illetve egesz jo a kapcsolatom veluk) meg... nem is tudom, a lenyeg, h probalja letorni az onbizalmam, holott azt latom rajta, h ezeket nem direkt csinalja. vagz nem is tudom :/ illetve iszonyatosan probalja rameroltetni az o eletmodjat, mert o par honapja ugy dontott, h egeszsegesen fog elni es etkezni es stb..

es most nem tudom. van ertelme kuzdeni erte? vagy egyszerubb lenne hagyni? De szeretem.... es ha nem igy lenne, akkor sem mehetek meg 9 honapig innen sehova...

2017. dec. 16. 15:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%

Próbáltatok már beszélni erről?

Ha nem tudjátok megbeszélni, megoldani akkor vagy tűrsz vagy továbblépsz.

2017. dec. 16. 15:08
 2/18 A kérdező kommentje:
Illetve evek ota egyedulallo voltam, mert anno ugy osszetortek a szivem, h nem akartam kapcsolatot. 5 ev utan o tudta megtorni a jeget. De ha ez megint megtortenik... nem tudom hogyan tudok ujra talpra allni. es jelenleg kezdek depresszioba zuhanni.
2017. dec. 16. 15:09
 3/18 A kérdező kommentje:

Probaltam vele beszelni. Olyankor van egy kisebb vita, majd megbeszeljuk, elfogadja, h igazam van nagyreszt (mert ugye azert nem fekete vagy feher minden) es akkor kb 1 hetig minden szep es minden jo, megint jonnek a rozsaszin felhocskek... majd kezdi ujra.

Nem szokasom a siras. Nagyon nem. A barataim pont azon vannak kiakadva, h soha nem lattak meg sirni... de miota vele vagyok, kb a 3. honap utan, heti rendszeresseggel torik el a mecses.

2017. dec. 16. 15:12
 4/18 anonim ***** válasza:

Ilyen emberrel NEM szabad együtt élni. Nézz utána mit jelent a nárcisztikus kifejezés. Nem vár rád valami biztató jövő mellette, örülhetsz ha nem válik agresszívvá ha valamit nem úgy csinálsz, ahogy szerinte kéne.

De alapvetően még csak barátságba sem szabad lépni olyan emberrel, aki lenéz és szerinte mindent jobban csinál. Aki szeret, az épít téged és nem rombol. Ő csupán próbál függővé tenni önmagától, hogy irányíthasson. Menekülj, amíg még tudsz szépen kérlek.

2017. dec. 16. 15:16
 5/18 anonim ***** válasza:

Ez a nem veritek nagydobra dolgot nem is is értem, ha nem akarnék valakit felvállalni akkor pont, hogy a barátaim családom elől próbálnám titkolni nem vadidegenek előtt. (esetleg ha másokkal akar flörtölni hasznos lehet, de megint nem túl okos dolog közös ismeretségi körben vadászni)

Az önbizalom letörés meg elég cink ügy, lehet ő se biztos a kapcsolatotokban és így próbál meg magához láncolni, erről azért lehetne beszélni vele. Vagy csak szimplán megmondani neki, hogy nem vagy vevő erre, hogy ki mit mondott rólad, nem érdekel a dolog. Ha valami olyant hall a barátod ami tűrhetetlen akkor azért meg illene neki ott kiállni, nem utólag árulkodni miközben jópofizik azokkal akik az ő állítása szerint téged oltanak.

Minden szerződést fel lehet mondani, csak azért mert összeköltöztetek nem kéne egy olyan kapcsolatban maradni amiben nem akarsz.

2017. dec. 16. 15:18
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem mondja ki konkretan, h jobb, mint en. De ha vmi felremegy, akkor az azert van, mert en magyar vagyok... vagy pl ma volt egy eleg csunya munkahelyi problemam, es o annyival intezte el kb h magamnak okoztam. ezt telefonban. persze mikor hazaertem megolelgetett, megh o is tudja, neki is volt ilyen meg stb es sajnalja, de holnap mar jobb lesz... nekem meg sirhatnekom van.
2017. dec. 16. 15:19
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen helyesírással és igényességgel nem csodálom, hogy egyesek nem tudnak itthon mihez kezdeni és elmennek külföldre. Lehet nem is kár értük?
2017. dec. 16. 15:20
 8/18 A kérdező kommentje:

Akik allitolag rolam beszelnek neki, na pont elottuk titok a dolog, es nem tudjak a dolgot, de van, amelyik meg azt sem, h egyutt berelunk lakast. A szerzodes felmondasa akkora kotberrel jarna, h nehez lenne kinyogni neki is, nekem is :(

meg hat... a szivemet mar elrabolta...

2017. dec. 16. 15:21
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem veszed észre, hogy minden szavával tudatosan manipulál basszus??? Először persze elmond minden sz.rnak, hogy az önbecsülésed leépüljön, de utána pontosan azt mondja, amit hallani szeretnél, hogy mégse hagyd el és még jobban függj tőle. Tipikus nárcisztikus ember.
2017. dec. 16. 15:21
 10/18 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, h a helyesirasomat kritizalod, de angol geprol, ekezetek nelkul vagyok, nem szoktam ilyet hasznalni, konkretan meg a pontot is keresnem kell xD egyebkent megsugom, h mindig otos volt a helyesirasom, meg versenyekre is jartam... de ez most nem segit. jah, es nem az en gepem, h lecsereljem qwertz billentyuzetre... koszonom, leulhetsz
2017. dec. 16. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!