Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Költöznétek ikerházba a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Költöznétek ikerházba a párotok szülei mellé?

Figyelt kérdés
A párom szülei tíz éve csináltattak egy nagy ikerházat, az egyikben a szülők élnek a másik pedig a páromé. Nagyon szép ház 130 négyzetméter, két szintes, leválasztott parkosított kerttel, garázzsal. Budapest egyik legszebb részén található II.kerületben Máriaremetén. Mi a saját keresetükből nem tudnánk itt lakást vásárolni, házat pedig sehol. Számomra a probléma inkább az hogy a szomszédban ott vannak a szülők ami nem tudom mennyire okozhat gondot.
2017. nov. 28. 19:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem több olyan ismerősöm van, ahol így laknak (vagy kerti, szemközti szomszédok).

Egyik páros pl. nagyon örül, hogy ott a mama.

Kölcsönösen segítik egymás háztartását (vasalás, főzés, takarítás, stb.), teljes a harmónia.

A másik pedig olyan szinten kivan az anyóstól, hogy már a válást fontolgatja.

Úgyhogy a költözés attól függ, Ti milyen viszonyban vagytok, túléli-e a házasság a mindennapi anyóst, apóst?

2017. nov. 29. 12:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Én éltem a párom szüleivel ikerhazban. Soha tobbet
2017. nov. 29. 18:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem. Párom apja jó ember, szimpatizálunk is, le is tudom kezelni gond nélkül ha nem egyezik a véleményünk de biztos hogy nem. Depressziós s idõs nagyon bemeveredett napirendel olyan energia vámpír szerü. Inkább örzöm meszebbrõl a jó kapcsolatot.
2017. nov. 30. 13:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Én mennék, ha olyanok a szülők.

Persze, mire szóba kerül az összeköltözés, illene ismerni ennyire a szülőket, hogy ne legyen kérdés... :)

Nálunk is felmerült hasonló, én simán bevállaltam volna, mert ismerem anyámat annyira, hogy nem törné ránk az ajtót, ha én nem hívom. Nagyon allergiás a privát szférájára, így ő is tiszteletben tartaná a miénket.

Anyóshoz ugyanígy már nem költöznék - párom nővére ezt csinálta (csak pár utcányira költöztek), anyós azóta is bele van betegedve, hogy "sose jönnek, nem engedi az unokát, nem látogathatja őket". A "sose" azt jelenti amúgy, hogy átlag heti kétszer jönnek/mennek.

2017. dec. 1. 08:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Milyen a viszonyotok? Fenn tudnátok tartani a házat a pároddal? Marad még megtakarításra pénzetek? Milyen a párod kapcsolata a szüleivel?
2017. dec. 2. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!