Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költöznétek ikerházba a párotok szülei mellé?
Nekem több olyan ismerősöm van, ahol így laknak (vagy kerti, szemközti szomszédok).
Egyik páros pl. nagyon örül, hogy ott a mama.
Kölcsönösen segítik egymás háztartását (vasalás, főzés, takarítás, stb.), teljes a harmónia.
A másik pedig olyan szinten kivan az anyóstól, hogy már a válást fontolgatja.
Úgyhogy a költözés attól függ, Ti milyen viszonyban vagytok, túléli-e a házasság a mindennapi anyóst, apóst?
Én mennék, ha olyanok a szülők.
Persze, mire szóba kerül az összeköltözés, illene ismerni ennyire a szülőket, hogy ne legyen kérdés... :)
Nálunk is felmerült hasonló, én simán bevállaltam volna, mert ismerem anyámat annyira, hogy nem törné ránk az ajtót, ha én nem hívom. Nagyon allergiás a privát szférájára, így ő is tiszteletben tartaná a miénket.
Anyóshoz ugyanígy már nem költöznék - párom nővére ezt csinálta (csak pár utcányira költöztek), anyós azóta is bele van betegedve, hogy "sose jönnek, nem engedi az unokát, nem látogathatja őket". A "sose" azt jelenti amúgy, hogy átlag heti kétszer jönnek/mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!