Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen gyorsan költöznétek hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyorsan költöznétek hozzá?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Neten megismerkedtem egy 40 éves férfival, az első randin össze is jöttünk, nagyon jól megvagyunk, de van egy kis gond. A távolság. Ő Budapesten él, én szombathelyi vagyok. Tudunk találkozni heti 2-3-4 alkalommal, jellemzően ő jön le hozzám és itt marad vagy felvisz... Azonban nehezményezi, azt akarja, hogy odaköltözzek. 4 hónapos történet ez... Szerintetek nem túl korai? Nem szeretném elkapkodni. Ami a munkát illeti, otthonról dolgozom (internetes vállalkozás).

N25

2017. máj. 14. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Az első randin jöttetek össze, szóval gyakorlatilag nem csak 4 hónapja vagy vele, de ennyi ideje ismered. Szerintem ez félelmetesen kevés idő ahhoz, hogy odaköltözz hozzá, én legalábbis egyelőre biztosan nem tenném. Eléggé kiszolgáltatott helyzetbe kerülnél, ha hozzá költöznél, és ez még egyelőre nem egy stabil kapcsolat.
2017. máj. 14. 17:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Így, hogy nem adsz fel semmit, próbáld meg, de a télikabátod ne vidd oda. Simán, mintha mennél hétvégére és tovább maradsz. Úgy sejtem nem gond kb. kettő hetente haza vinnie virágot locsolni.
2017. máj. 14. 17:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Fél év környékén jártunk amikor külföldre költöztem a páromhoz.Akkor nem éreztem korainak.Napi szinten órákat beszéltünk.

Viszont utolag belátva elsiettük,illetve rá voltam utalva egy vad idegen országba / városba.Talán ez IS lett a vesztünk.

2017. máj. 14. 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha meg tudod oldani, és úgy is érzed, nem gáz.

Mi a férjemmel kb a harmadik randitól együtt élünk, a lakásomat 4 hónap után mondtam fel. Novemberben lesz 7 éve, hogy együtt vagyunk, és szeptemberben leszünk 5 éves házasok.

Ma sem csinálnám másképpen, vele legalábbis nem. Lakva ismerszik meg az ember...

2017. máj. 14. 17:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Több, mint 5 évvel ezelőtt találkoztam barátommal. Első tali végén elhívott vacsorázni, második találkozó utan meg már nála aludtam. Azóta is minden este együtt alszunk. Szóval simán lehet, hogy működni fog hoaszú távon is a kapcsolatotok.

30N

2017. máj. 14. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Én abszolút abban hiszek, hogy lakva ismerszik meg az ember, így mi sem teketóriáztunk sokat, és kb. azóta együtt élünk, hogy összejöttünk. Ennek már több, mint másfél éve.
2017. máj. 14. 20:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Én 1 hónap után költöztem a páromhoz, fél éve vagyunk együtt, és életem legjobb döntése volt! Ugyanakkor! Nekünk voltak közös ismerőseink, így ha elmebeteg lett volna, tudtam volna róla. Ő is ugyanezt nyilatkozta később, hogy ezért mert ilyen hamar magához költöztetni. Nem merek neked tanácsot adni, te érzed, hogy ismered-e annyira, hogy tudd, nem lehet belőle baj. Ha bízol benne, akkor hajrá, én a korai összeköltés mellett vagyok, belőlünk kiindulva. :) Azért azt nem mondom, hogy az elején egyszerű lesz, de összecsiszolódtok majd idővel remélhetőleg.

24/N

2017. máj. 16. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!