Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ki milyen gyorsan tudta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki milyen gyorsan tudta elfelejteni az exet? Volt aki evekig szenvedett?

Figyelt kérdés
2017. máj. 3. 14:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez nálam attól függött mindig, hogy mikor találkoztam az új barátommal. Fél év és 2 év között szokott mozogni nálam a felejtési időszak, mert szakítás után hónapokig nem tudok ránézni másra általában.
2017. máj. 3. 14:18
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
Az első komoly 5 éves kapcsolatom után 1év kellett, hogy új életet kezdjek, de átlag 3 hónap mindig kellett az érzelmi semlegességhez...mondjuk az is lényeges, hogy a szakításkor még mennyire szerettem az ex- et...
2017. máj. 3. 14:19
 3/12 anonim ***** válasza:

Az egyik exemmel, kb. mire hazaértem túl voltam rajta, úgy örültem, hogy megszabadultam tőle.

A másik, néha ma is eszembe jut, (mert vele békésen váltunk el) ha a társaságunkban szóba kerül a hobbijával kapcsolatban valami (íjászkodott és a baráti körben is most ketten belekezdtek).

2017. máj. 3. 14:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Volt olyan exem, akit szinte rögtön, de a legtöbbet ilyen pár hét alatt. Most viszont másfél éve szenvedek, de már komolyan be sem merem vallani senkinek, mindenki hülyének néz érte.
2017. máj. 3. 14:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én két éve nem tudom elfelejteni. Lehet hogy itt már segítséget kéne kérnem.
2017. máj. 3. 14:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Volt akivel jo váltunk el,s azóta is barátok vagyunk.Közös döntés volt.

Volt aki után egy évet,ha nem többet szenvedtem.Bármit csináltam,bárhova mentem,mindenféle zenéről Ő jutott eszembe.

2017. máj. 3. 14:50
 7/12 anonim ***** válasza:

Elfelejteni egyiket se felejtettem.

Volt aki után egyáltalán nem szenvedtem, örültem hogy vége, és volt aki után évekig. A rekord 3 év volt. Hihetetlen mód újra kellett találkoznom vele, hogy rájöjjek jól döntöttem egykor... Viszont én mindezek ellenére nem mindig tartottam "gyászidőszakot", volt hogy úgy mentem bele új kapcsolatba, hogy még égett a seb. De általában ez jót tett.

Egyik barátom viszont öt éve szenved egy lány miatt, pedig volt, és most is van egy tartósabb kapcsolata...

2017. máj. 3. 15:52
 8/12 Ypszilon1980 ***** válasza:

Nekem 3 nap és másfél év között voltak ezek az időszakok.

Az egyik kapcsolatom amúgysem volt jó már az elején sem és tudtam, hogy hamar vége lesz, szóval ott elég volt 3 nap, mert felszabadultam utána.

Nálam ez attól függ, hogy mennyire komolyak az érzelmek. Azt gondolom, hogy 1-2 év maximum, mert ha ez idő alatt nem tudod magad túltenni, akkor olyan sérelmek értek, amiket egyedül nem fogsz tudni megoldani. Ki kell beszélni valakivel és addig kell mondogatni a magadét, amíg már te is meg nem unod.

A borzasztó mindig az, hogy vége lesz és sokszor nincs értelmes magyarázat és nem is tudod azzal megbeszélni, aki miatt kialakult benned egy sérelem. Így viszont vagy elásod mélyre magadban és ha jön valaki az életedben, akkor ezt el tudod felejteni, vagy nem tudod elnyomni és addig nem is fogsz tudni továbblépni.

Szerintem az a legrosszabb, mikor minden kapcsolat megszakad és amiért küzdöttél jó ideje, az szertefoszlik pillanatok alatt, ezt nem lehet elintézni egyik pillanatról a másikra.

2017. máj. 3. 16:09
 9/12 anonim ***** válasza:

A komoly kapcsolatom után egy hónappal teljesen túltettem magam a szakításon, igaz úgy könnyű volt, hogy azelőtt már hónapokkal elkezdett kihűlni a kapcsolatunk.

Viszont az utána következő másfél hónapos kapcsolatom utáni szakítás, így több, mint egy hónap távlatából, egyre csak fájóbb, és egyre inkább magam alatt vagyok. Ehhez hosszú hónapok fognak kelleni.

2017. máj. 3. 18:57
 10/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igen, szóval nem lehet előre azt tudni, hogy egy szakítás mit hoz ki az emberből, mennyi idő kell a regenerálódásra. Minden eset más és az sem mindegy, hogy milyen élmények kötnek hozzá. Nekem is volt egy 5 és fél éves kapcsolatom, de a végére már annyira meguntam azt, hogy nem tudunk előrébb jutni, hogy szakítottam vele, ott is voltak azért érzelmek, de kb. 2 hónap alatt ez elmúlt, aztán magától jött egy következő, egy igazi szerelem, így mondjuk könnyű volt utána már, de ha nincs egy jobb kapcsolat, akkor nem tudom mennyi ideig még búskomor lettem volna.
2017. máj. 3. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!