Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallásos- nem vallásos párok, éjféli misét hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
Ha valakinél esetleg ez a felállás, és a vallásos fél szeretne karácsony este éjféli misére menni, a párotok veletek megy, vagy megvár titeket? Nem jönne ki furán, ha másfél órát egyedül hagynám?2017. nov. 26. 21:10
11/14 anonim válasza:
Én nem mennék el. Azt nem bánom ha ő megy, ha a hitéhez hozzátartozik, akkor ki vagyok én hogy ezt rossz szemmel nézzem. De nem fogok ezért képmutató módon beülni a templomba és úgy tenni mintha részt vennék a misén, ha közben az év maradék 364 napján az egyház majd' minden megnyilvánulása taszít.
12/14 anonim válasza:
Én hálistennek ateista vagyok.
13/14 anonim válasza:
Nem vagyok vallásos, de ha a páromnak fontos lenne, akkor elkísérném. Évente két alkalommal ki lehet bírni a dolgot.
(Minden vasárnap mondjuk nem mennék el, ha arról lenne szó. :D)
Egyébként, ha mondjuk a párom olyan lenne, hogy nem szeretne velem menni a közös hit hiánya miatt, akkor meg otthon maradnék. Nem tudom, nálatok hogy van, de nálunk még misétől függetlenül is este tízre már "estét csinálunk", vendégek addigra lelépnek, ha vannak, vacsora-ajándék már rég letudva, akkor már "csak" filmnézés, pihenés van. Ebbe meg belefér, hogy lelépjen másfél órára, hiszen olyan dologról van szó, ami neki fontos.
14/14 anonim válasza:
Semmi gondom vele, megbeszélnénk hogy legyen. Ha szeretné elmennék vele, ha nem, akkor otthon maradnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!