Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hétköznapokon mikor mentek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hétköznapokon mikor mentek tusolni/fürödni? Hogy oldjátok meg, hogy egy spontán szex előtt is tiszták legyetek?

Figyelt kérdés
Barátommal most fogunk összeköltözni, és ezen "veszekszünk", hogy hogyan lenne jó. Én 6-14 óráig dolgozom, munka elött mindig elmegyek egy gyors tusra, hazaérek 2 kor, főzök, esetleg takarítok, majd 5 kor elmegyek egy alaposabb zuhanyra, és estig már tisztán töltöm a napot a párommal. Ő viszont reggeltől du. 5 ig dolgozik, és fontos neki, hogy közvetlenül elalvás előtt tisztálkodjon, reggel már nem szokott. De így, 5 körül hazaér és estig büdösen lesz mellettem, mire elmegy fürödni addigra pedig én már aludnék mert 4 kor kelek, és álmosan nincs kedvem szeretkezni, inkább délután szeretek. De barátom nem mondd le az elalvás előtti fürdésről, arra meg hogy munka után is menjen el zuhanyozni, azt mondta hogy az felesleges, mert 4-5 órával később úgyis megint megy. Eddig amíg randizgattunk, meg tudta tenni hogy napi kétszer fürdött, találkozó előtt is, és este ha hazaért is. Nem tudom miért akar igénytelenné válni attól hogy összeköltözünk. Így kinek van kedve spontán szexet, sőt orált kezdeményezni.
2017. nov. 7. 15:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
44%
Ilyenkor többször fürdünk. mi mindig fürdünk szex előtt. Mindig. Még ha így kevésbé spontán is a dolog, de így csináljuk.
2017. nov. 7. 15:07
 2/22 anonim ***** válasza:
83%
Ha hazamegy, elmész zuhanyozni és behívod őt is magad mellé. A többit nem kell magyarázni, probléma megoldva.
2017. nov. 7. 15:10
 3/22 anonim ***** válasza:
27%
Miert vegzed a fozes takaritast egyedul? Ingyen rabszolga vagy?
2017. nov. 7. 15:13
 4/22 anonim ***** válasza:
62%
Hogy akartok igy egyuttelni, ha mar ilyenbol is hatalmas problema van? Mi reggelente szoktunk furdeni, es ettol meg igenyes emberek vagyunk, egyikunk sem oroszlanszagu estere, nem is ertem... kiveve ha napi 10 ora fizikai munkat vegez a parod, amiben megizzad. Ha ugy akarna budosen ucsorogni, az valoban kellemetlen.
2017. nov. 7. 15:16
 5/22 anonim ***** válasza:
29%
Reggel és este. Szeretek mindig tiszta lenni.
2017. nov. 7. 15:25
 6/22 anonim ***** válasza:
68%

Mi ahogy hazaérünk elmegyünk zuhanyozni, olyan 6 óra körül. Takarítani én hétvégén szoktam, főzéstől meg nem leszek koszos.

Egy ilyen apróságon nem tudtok kompromisszumot kötni, lesz itt még meglepetés. Elég rugalmatlan a párod, hogy erre nem hajlandó.

2017. nov. 7. 15:28
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Naponta egyszer zuhanyzom, pont. Nem változtatok ezen senki kedvéért.
2017. nov. 7. 15:38
 8/22 anonim ***** válasza:
0%

Reggel-este zuhanyzom, párom bent a munkahelyen 1/2 2 körül, délután negyed 3-ra itthon van, neki is alap az itthoni tisztálkodás szextől függetlenül.

Az kötve hiszem, hogy csődbe visz titeket ha délután lezuhanyzik, ami szerintem egy alapvető dolog lenne, főleg ha esetleg koszos helyen dolgozik.

Van szád, beszéljétek meg.

(nálunk egyedül a kislányom az, aki napi egyszer zuhanyzik, mi kétszer)

De nekem van is igényem mindkettőre, éjjel azért az ágyban nem csak alszunk, szex utáni kellemes érzést pedig nem rontjuk el zuhanyzással.Megy is a mosógép nálunk állandóan...:)

2017. nov. 7. 15:57
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ki hogy van vele, de én ha megfürödve lefekszem egy tiszta ágyba akkor reggelig nem leszek koszos. Francnak se lenne kedve még reggel is zuhanyozni, de az intim zónát mindentől függetlenül tisztán tartom.

Szerintem a párod ha kicsit előbb fürdik este az megold mindent. Mondjuk úgy másfél órával.

2017. nov. 7. 16:09
 10/22 anonim ***** válasza:
41%
Kedves #9, én sem leszek koszos reggelre, de ad egy, hogy felfrissülök tőle, ad kettő a szex jár nedvekkel, s nem minden esetben csak az intim területre jut.
2017. nov. 7. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!