Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hétköznapokon mikor mentek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hétköznapokon mikor mentek tusolni/fürödni? Hogy oldjátok meg, hogy egy spontán szex előtt is tiszták legyetek?

Figyelt kérdés
Barátommal most fogunk összeköltözni, és ezen "veszekszünk", hogy hogyan lenne jó. Én 6-14 óráig dolgozom, munka elött mindig elmegyek egy gyors tusra, hazaérek 2 kor, főzök, esetleg takarítok, majd 5 kor elmegyek egy alaposabb zuhanyra, és estig már tisztán töltöm a napot a párommal. Ő viszont reggeltől du. 5 ig dolgozik, és fontos neki, hogy közvetlenül elalvás előtt tisztálkodjon, reggel már nem szokott. De így, 5 körül hazaér és estig büdösen lesz mellettem, mire elmegy fürödni addigra pedig én már aludnék mert 4 kor kelek, és álmosan nincs kedvem szeretkezni, inkább délután szeretek. De barátom nem mondd le az elalvás előtti fürdésről, arra meg hogy munka után is menjen el zuhanyozni, azt mondta hogy az felesleges, mert 4-5 órával később úgyis megint megy. Eddig amíg randizgattunk, meg tudta tenni hogy napi kétszer fürdött, találkozó előtt is, és este ha hazaért is. Nem tudom miért akar igénytelenné válni attól hogy összeköltözünk. Így kinek van kedve spontán szexet, sőt orált kezdeményezni.
2017. nov. 7. 15:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
És a környezetvédelem az smafu?
2017. nov. 7. 16:22
 12/22 anonim ***** válasza:
17%
Hazamegyek és megrendelem a barátnőmet, aztán a kedvemre tesz. Egyébként a nők imádják a kanszagot, persze csak akkor ha egy magas, izmos férfiből árad.
2017. nov. 7. 16:34
 13/22 anonim ***** válasza:
39%
Hát, mi reggel-este zuhanyzunk, de szexelni van, hogy fürdés előtt szoktunk, délután. Ezek szerint igénytelenek vagyunk.
2017. nov. 7. 16:43
 14/22 anonim ***** válasza:
51%
Nem feltétlen azzal védem majd meg a környezetet, hogy reggel különböző testnedvekkel magamon viszem pl. a lányom suliba, úgy megyek vásárolni, postára stb.
2017. nov. 7. 16:43
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi is szoktunk ezek szerint igénytelenek lenni, hisz jön spontán a dolog, mégis mi is zuhanyzunk reggel is, este is.Ki hogy szokta meg.

Főleg nyáron jött sokszor spontán, pl. a teraszon, de jött ránk már az ebédlőben, a konyhában, ezeket a pillanatokat nem szabad elrontani hogy akkor most jujj futunk zuhanyozni.

2017. nov. 7. 16:48
 16/22 anonim ***** válasza:
88%

Heti 1x szexelünj, a fürdős napomon.

38/F

2017. nov. 7. 16:50
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az egy boldog kapcsolat lehet...
2017. nov. 7. 16:54
 18/22 anonim ***** válasza:
48%
#10 Én iszok egy kávét az frissít fel. A nedvek meg nem érdekelnek akárhova is jutnak, mert az nem büdös. Nálunk legalábbis.
2017. nov. 7. 18:02
 19/22 anonim ***** válasza:

Nálunk sem büdös képzeld, de nem érezném magam komfortosan ha bárhol is ragacsosnak érezném magam.

De mikor nem volt stabil kapcsolatom, akkor is zuhanyoztam reggel-este, ha így érzem jól magam körülbelül 14-15 éves korom óta, nem hiszem, hogy esetleg mindez majd most 30 felett változna meg.

Mellesleg elég "hülye" van, azt is reggel szeretem megmosni.

2017. nov. 8. 09:33
 20/22 anonim ***** válasza:
"hülye hajam" van
2017. nov. 8. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!