Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hétköznapokon mikor mentek tusolni/fürödni? Hogy oldjátok meg, hogy egy spontán szex előtt is tiszták legyetek?
Figyelt kérdés
Barátommal most fogunk összeköltözni, és ezen "veszekszünk", hogy hogyan lenne jó. Én 6-14 óráig dolgozom, munka elött mindig elmegyek egy gyors tusra, hazaérek 2 kor, főzök, esetleg takarítok, majd 5 kor elmegyek egy alaposabb zuhanyra, és estig már tisztán töltöm a napot a párommal. Ő viszont reggeltől du. 5 ig dolgozik, és fontos neki, hogy közvetlenül elalvás előtt tisztálkodjon, reggel már nem szokott. De így, 5 körül hazaér és estig büdösen lesz mellettem, mire elmegy fürödni addigra pedig én már aludnék mert 4 kor kelek, és álmosan nincs kedvem szeretkezni, inkább délután szeretek. De barátom nem mondd le az elalvás előtti fürdésről, arra meg hogy munka után is menjen el zuhanyozni, azt mondta hogy az felesleges, mert 4-5 órával később úgyis megint megy. Eddig amíg randizgattunk, meg tudta tenni hogy napi kétszer fürdött, találkozó előtt is, és este ha hazaért is. Nem tudom miért akar igénytelenné válni attól hogy összeköltözünk. Így kinek van kedve spontán szexet, sőt orált kezdeményezni.2017. nov. 7. 15:05
21/22 anonim válasza:
Spontán szexkor nem vagyunk tiszták, ennyi.
Nyilván nem csupaszarok (hisz a papírt és vizet ismerjük mindketten) és koszos-büdösek, de nem is rózsaillatúak.
22/22 anonim válasza:
Ha összeköltöztök, akkor ez megoldódik. Te egy kicsit később fogsz zuhanyozni, a párod meg egy kicsit korábban a megszokottnál. Aztán minden jó lesz. Ha meg nem lesz jó, akkor szét fogtok költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!