Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen lehet így élni? (szerin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet így élni? (szerintetek)

Figyelt kérdés

Együtt élek a gyerekeim apjával de mást szeretek.Nem lehetek vele mert anyagilag rá vagyok szorulva az exférjemre,mert megpróbáltam hogy külön mentünk egy évre és nem tudtam nyögni a tartozásokat két munkahellyel sem,mert a gyerekeim lelkileg rámentek arra hogy új kapcsolatom lett engem okoltak mindenért és az apjukat akarták.

Próbáltam az újjal de nem ment,feladtam mindent érte de mikor ott voltunk nehézségek sora jött elő,vele nem lehet élni mert nem tudtunk próbáltuk.

Mégis őt szeretem,meg kell játszanom magam nap mint nap hogy minden milyen jó,de a lelkem széttört és szenvedek.

Ő is szeret de ez csak egy szappanopera ahol az élet hozta nehézségeknél nem erősebb a szerelem.

2017. nov. 17. 18:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A masikat meg az anyja latja el??? Hat akkor nem csoda hogy nem jottetek ki. Anyuci pici fia... uj eletet kell kezdened ! A gyerekeket akkor hagyd az apjukkal ha veluk akarnak lenni. Semmi ertelme magadhoz lancolni oket.
2017. nov. 18. 17:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Miért van annyi válás mostanában?

Az az eskü bizony nem pár hónapra szól. És minek vállaltál gyermeket egyáltalán? Csak azért, hogy Te is megfelelj a társadalmi elvárásoknak?

Egy újabb csonka család, ahol a gyerekek szívnak...

2017. nov. 19. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!