Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen lehet így élni? (szerin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet így élni? (szerintetek)

Figyelt kérdés

Együtt élek a gyerekeim apjával de mást szeretek.Nem lehetek vele mert anyagilag rá vagyok szorulva az exférjemre,mert megpróbáltam hogy külön mentünk egy évre és nem tudtam nyögni a tartozásokat két munkahellyel sem,mert a gyerekeim lelkileg rámentek arra hogy új kapcsolatom lett engem okoltak mindenért és az apjukat akarták.

Próbáltam az újjal de nem ment,feladtam mindent érte de mikor ott voltunk nehézségek sora jött elő,vele nem lehet élni mert nem tudtunk próbáltuk.

Mégis őt szeretem,meg kell játszanom magam nap mint nap hogy minden milyen jó,de a lelkem széttört és szenvedek.

Ő is szeret de ez csak egy szappanopera ahol az élet hozta nehézségeknél nem erősebb a szerelem.

2017. nov. 17. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha megpróbáltad a másikkal,de nem ment,akkor nem ő az igazi nagy szerelem,te csak egy illúzióba vagy szerelmes.
2017. nov. 17. 18:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Keress elfogleltságot sportolj stb.Vagy a gyerekeidet vidd el kikapcsolodni.Ne arra koncentrálj hogy nem szereted a pàrodat .
2017. nov. 17. 18:42
 3/12 anonim ***** válasza:
nem szereted az exférjedet*
2017. nov. 17. 18:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Egyiket sem szereted igazan ! A mostanitol menekulnel, a masik meg stresszes... egy 3.kell
2017. nov. 17. 18:45
 5/12 anonim ***** válasza:
A gyerekek miatt ne add fel a sajat életed ! Ez regen volt divat !!!! Mindig lehet ujrakezdeni még ha nehez is ! Ha a gyerekek ot valasztjak , elobb utobb ugyis rajonnek hogy anya-apa 1 van meg ha kulon is vannak...
2017. nov. 17. 18:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig valahogy embereld magad és tartsd el magad. Mutass életképes példát a gyerekeidnek, ne mindig egy férfira akaszkodj rá anyagilag. Együtt élni az ex-férjeddel miközben mást szeretsz pedig katasztrofális ötlet. A gyerekeknek is jobb, ha nem így nőnek fel, hanem inkább külön vannak a szüleik. Higgy nekem, elvált szülők gyereke voltam.
2017. nov. 17. 18:57
 7/12 A kérdező kommentje:

Emberelem magam de nem könnyü a helyzetem hidd el.

A másik férfira sem támadzkodhatom mert őt még az anyja tartja el.

Nem csak a gyerekek ami visszahúz,hanem mint irtam már egyszer megpróbáltam szétmentünk bár nem ez miatt.

Idilli házasságban éltünk 10 évig imádtam a férjemet,majd megcsalt .

Minden tönkrement és én is rámentem majd vége lett.

Aztán újra engem akart tepert 1 évig.

2017. nov. 17. 20:01
 8/12 anonim ***** válasza:

Tessék a saját lábadra állni, és a gyerekekkel KÜLÖN élni, és nem másra akaszkodni.

Neked, nekik sem jó, plusz szuper minta, hogy anyu szenved, apu is, de önállóan egyik sem képes megélni.

2017. nov. 18. 14:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez durván hangozhat, de én hagynám az agymosott, neveletlen gyerekeimet az apjukkal, ha jobb nekik, én pedig élném az életemet, hogy ne szenvedjen 2 ember ok nélkül.

Gyerekekkel nem kötelező egy házban élni, hogy életük része legyél.

Hogy milyen? Kín.... Kérlek, ne tedd ezt magaddal. Mindig van választás! Kérlek.

2017. nov. 18. 15:18
 10/12 A kérdező kommentje:

Na jó :)

Köszönöm a sok választ igazàn sok tanácsot letudtam vonni.

A gyerekeimet nem hagyom az apjukkal arról szó sem lehet,nem tudom ki irta de üzenem 2 munkahelyen dolgozom jelenleg is,94 ezer a lakás törlesztés én keresek kb 140 et ....irtam megpróbáltam a saját lábamra állni,még jobban kicsiúszott a lábam alól a talaj.

2017. nov. 18. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!