Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van köztetek olyan, aki azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan, aki azért szakított párjával, mert a párja nem akart vele összeköltözni?

Figyelt kérdés

Mi 4 éve vagyunk egy pár és már nagyon szeretnék együttélni a párommal. Azt mondja ő is szeretné,de nem kell siettetni!4 év után 32 évesen nem hiszem,hogy elkapkodtuk amúgy sem.

Ez miatt kezd megromlani a kapcsolatunk,mert szerinte hisztizek,de persze kiborulok már sokszor.mert félek várok a nagy semmire!

Van saját lakása,jó munkája mindkettőnknek,szóval nem ez a baj.

Annyiszor beszéltünk már erről,hogy már én unom (szerinte hisztizek) de nem jutunk előre. Annyit mond csak,hogy kicsit várjak még és szól.

Unom már nagyon az egészet.

Ultimátumot meg nem akarok adni,mert az már régen rossz.

Ti mit tennétek?

2017. nov. 14. 18:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincsen, hogy várjál még "kicsit" és majd szól. Mennyi az a kicsi?

Ha nem lenne hajlandó egy belátható időpontot megbeszélni, és az adott időpontban tényleg összeköltözni, akkor szakítanék. Hiába a stabil háttér, a szerelem, a sok program, ha nem halad sehova a kapcsolat.

2017. nov. 14. 18:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, ki varna erre az alakra 32 evesen...
2017. nov. 14. 18:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak hiteget,és nem fog veled összeköltözni. Nem ad semmilyen jelet vagy konkrétumot;így pedig szerintem nem sok értelme van,hogy 30+ évesen úgy találkozgat veled mint egy kistini.
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Èn màr ennyit sem vàrtam volna. 30 èves kot körül azèrt egy èv alatt màr el lehet dönteni, hogy ki mit akar. Jobb esetben ilyenkor màr stabil munkahellyel rendelkezik mind kèt fèl. Nem 20 èves egyetemistàkról beszèlünk. Bàr halkan jegyzem meg, nàlam egyetenista korban is alap, hogy a pàrommal lakom albèrlletben ès nem màsokkal. (Ha szülőkkel lakunk az màs tèszta). Lènyeg a lènyeg, èn nem vesztegetnèm tovàbb az èrtèkes időmet. Nem nagyon èrtem, hogy mire vàrsz. Màr 3 ève megejtettem volna egy komoly beszèlgetèst. Ha ez lett volna a vèlemènye èn ugyan nem "hisztiznèk" többet. Èn nem egy ilyen embert kèpzelek el tàrsamnak. Nincs mit ragozni. Lehet bàrnilyen kedves, romantikus stb stb.
 5/12 anonim ***** válasza:
29%

"ez miatt"

Te is valami vidéki Bódimargó vagy :D

Guszti gondolom hentes 😂😂😂

Melletted félreqúr és azért nem akar összeköltözni mert

1: nem akar tartósan a kecojába látni (koborkefélés)

2: nem akarja hogy ott lakj életvitelszerűen mert egy idő után a felére igényt tarthatsz.

3: a kettő együtt + hülyít, mert erre kemény a kékeres.

Summa summarum: ez a te szégyened, hogy ennyi idő után sem tudtad kivívni a tiszteletét.

Kellemes estét. Margó

2017. nov. 14. 18:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Öt évig hallgattam ugyanezt az extől.

Ha jót akarsz magadnak, akkor kiszállsz ebből, mert nagyon úgy tűnik, hogy nem fogtok összeköltözni és ő pontosan arra játszik, hogy vársz rá.

Én öt év után dobtam ki és szakítás után derült ki, hogy azért nem akart összeköltözni, mert túlságosan szem előtt lett volna ... ugyanis a kis drágaságnak több nője volt mellettem.

2017. nov. 14. 19:28
 7/12 A kérdező kommentje:

Azt nem gondolom,hogy nője van. Legalábbis nagy csalódás lenne. Ilyen abszolút nem fordult meg a fejemben.

A lakására tudja nem hajtok,mert nekem is van.

Valószínűleg nem szeret annyira,hogy elkötelezze magát mellettem és így baromi kényelmes neki.

Köszönöm a válaszokat.

Igazából tudom mi a helyes döntés,de kíváncsi voltam kívülállók véleményére.

2017. nov. 14. 19:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Forditott helyzetben voltam, egy ev utan, mikor mar a parom elintezte az alberletet, stb. , visszamondtam az egeszet, hogy en nem szeretnek osszekoltozni akkor, mert nem voltam biztos a kapcsolatunkban, es szerintem ugy nem erdemes oszekoltozni /szamomra ez teljesen uj helyet, szomszedos orszagot jelentett volna/, naszolval eloszor rendbe akartam hozni. O ezek utan erthetoen csalodott, es szakitott vrlem. Ma mar tudom, marhara nem illettunk ossze, eletunk legjobb dontese volt a szakitas.

A te helyzetedben en is azt mondom, ennyi idosen es stabil anyagi haterrel a 4 ev alatt mar reg ossze kellett volna koltoznotok. Aki szeret az szerintem ezt igenyli, ha eddig nem, hat ezutan se - szerintem. Persze megertem, hogy negy ev utan nem egyszeru szakitani.

En a te helyedben hisztinek nevezi vagy sem, meg egyszer leulnek vele beszelgetni, nyugodt hangnemben, de teljesen oszinten, es hangsulyoznam, hogy oszinteseget varok el. Elmondanam, milyen terveim vannak a jovore nezve, milyen idon belul szeretnek hazassagot,vgyereket...es hogy mint tudja, azt osszekoltozest. Azt is elmondanam, hogy ugy erzem, csak acsorgunk egy helyben, es nem ertem miert, es szeretnem ha megtisztelne azzal, hogy nem hiteget es nem huzza az idomet, es normalus indokot ad a koltozes halogatasara. Ha erre nem kepes, akkor adnek neki 4-6 honapnyi idot, ha ezalatt sem hozakodik fel a koltozessel es behatarolhato idoben nem valositjatok meg, akkor barmennyire faj, szakitanek.

2017. nov. 14. 23:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

van mindkettőtöknek lakása, 30 évesen, mire vár??

mond meg, hogy cuccoljon oda, ha nem, akkor pá-pá

2017. nov. 15. 08:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen. En 26 voltam, o 32, szinten 4 eve együtt. Korulbelul 2 evig ment a huzavona, aztan leptem. Rajottem, hogy nem biztos annyira a kapcsolatunkban, hogy elkotelezze magat, es ennyi ido utan akkor mar nem is lesz. Belegondoltam, mi lesz, ha par ev mulva eskuvot szeretnek, netalan gyereket? Ha mar az osszebutorozas is tul ijeszto neki..

En ultimatumot adtam, es vesztettem.

2017. nov. 15. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!